Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 13 июля 2023, 15:38
819
0

Миколаїв переграв Запоріжжя-ZOG

«Корабели» втретє в сезоні перемогли запорожців

| Обновлено 13 июля 2023, 15:38
819
0
Миколаїв переграв Запоріжжя-ZOG
fbu.ua

Хід гри

Команди відзначилися кількома ривками по ходу першої чверті, проте на першу перерву пішли за мінімальної двоочковиї переваги господарів. Підопічні Володимира Поляха краще провели кінцівку десятихвилинки, оформивши кілька швидких відривів. Запорожці в цілому діяли швидше і агресивніше в атаці, проте відсоток влучань і втрати завадили команді Валерія Плеханова.

У другій чверті «корабели» організували потужний ривок, завдяки якому отримали 17 очок переваги. Гості не впоралися в фарбі з Кушніровим, пропустили два триочкових від Носкова і один - від Онуфрієва, після чого, здавалося б, остаточно розклеїлись, як в атаці, так і в захисті. Але Плеханов зумів налаштувати підопічних на продовження боротьби: чотири дальніх влучання від запорожців - два на рахунку Щепкіна - повернули їх до гри. У підсумку, на велику перерву команди пішли за «+8» для господарів.

У третій чверті господарі зробили ще один ривок, причому ще більш потужний, який обернувся для Запоріжжя катастрофичним відставанням, яке сягнуло 23 очки. «Корабели» знову оформили серію дальніх влучань і знову відзначились Носков і Онуфрієв.

Однак, навіть отримавши настільки переконливу перевагу перед заключною чвертю, господарі змусили понервувати і себе, і вболівальників. Запоріжжя скористалося втратою концентрації суперника, який перестав захищатися, і як наслідок, влучати свої кидки. Підопічні Плеханова зробили ривок у відповідь, скоротивши відставання до 6 очок, проте на більше гостей в цьому матчі вже не вистачило. Триочкові Тонченка і Онуфрієва повернули «корабелам» двозначну перевагу, яке господарі вже не розгубили.

У підсумку, останній матч року в Суперлізі Парі-Матч залишився за Миколаєвом, який в третій раз в сезоні обіграв Запоріжжя в рамках регулярного чемпіонату.

МБК «Миколаїв» - «Запоріжжя-ZOG» - 87:72 (22:20, 32:26, 18:8, 15:18)

«Миколаїв»: Кушніров 19 + 13 підбирань + 2 блок-шота, Онуфрієв 19 + 5 передач, Носков 12 + 13 підбирань, Тонченко 8 + 6 передач, Шостуха 7 + 4 перехоплення - старт, Анікієнко 9 + 7 підбирань, Попов 7 + 5 передач - 3 втрати, Мусєнко 3, Давидюк «Запоріжжя»: Щепкін 27 + 5 підбирань + 3 передачі - 5 втрат, Ворнік 10 + 3 передачі, Кондраков 8, Анісімов 3 + 6 підбирань, Ткачук 0 - 3 втрати - старт, Кожемякін 9 + 4 перехоплення, Овдєєнко 8 + 9 підбирань, Буц 6, Нікітін 1

Наступні матчі

Новий 2018 рік у Суперлізі Парі-Матч Запоріжжя-ZOG розпочне 11 січня домашнім поєдинком проти чемпіона - київського Будівельника, а Миколаїв у цей же день гратиме вдома проти Черкаських Мавп.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.