Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Греция
| Обновлено 14 декабря 2017, 09:42
5025
3

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ: «Спробуємо зіпсувати нерви Динамо»

Український захисник АЕКа – про майбутнє протистояння з українською командою на євроарені

| Обновлено 14 декабря 2017, 09:42
5025
3
Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ: «Спробуємо зіпсувати нерви Динамо»
АЕК

Український легіонер АЕКа Дмитро Чигринский розповів як у грецькій команді ставляться до протистояння із київським «Динамо» в 1/16 Ліги Європи.

– Після того, як АЕК оформив вихід у плей-офф, я зрозумів, що «Динамо» – у списку наших потенційних суперників. Обговорював цей варіант із партнерами. Готувалися до серйозного опонента, адже у своїй групі АЕК посів друге місце, тож ми виходили на клуби з Ліги чемпіонів або переможців квартетів у Лізі Європи. Коротко пройшлися по кожній команді.

Мої одноклубники з великою повагою ставляться до «Динамо». Я помічаю це не вперше. Ще коли потрапив в АЕК, звернув увагу на те, наскільки в Греції поважають «Шахтар» і «Динамо». Тут серйозно слідкують за нашими командами. Українські гранди мають хороший імідж. «Гірників» оцінюють трішки вище. Все-таки успіхи в Лізі чемпіонів і перемога у фіналі Кубка УЄФА справили на греків велике враження. Але й «Динамо» не скидають з рахунків.

Після жеребкування у команді відбулося коротке обговорення нового суперника. На щось більше не було часу

– Чи всіх в АЕКу влаштовує «Динамо»?
– Ми просто задоволені тим, що пройшли груповий етап і дісталися до 1/16 фіналу. АЕКу було б цікаво зіграти з будь-якою командою. Випало «Динамо» – ми їх оцінюємо так само високо, як інших суперників. Для нас вони – фаворити. Тому на цю дуель в АЕКа буде супернастрій.

Але зараз у Греції не так, як в Україні, де настала зимова пауза і можна оцінювати жереб. Наш тренер Маноло Хіменес одразу сказав: «Ще дуже багато часу до матчу з «Динамо». Ми встигнемо підготуватись». Наразі у команди щільний графік: перед невеличкою різдвяною паузою належить провести ігри в чемпіонаті і Кубку Греції. Зрештою, з партнерами ми ще поговоримо про «Динамо». А от від тренерського штабу навряд чи варто найближчим часом очікувати якоїсь інформації.

– «Постараємося вирішити питання у першому матчі, щоб АЕК приїхав в Україну просто померзнути». Як вам така заява Максима Шацьких, представника тренерського штабу Динамо?
– Напевно, «Динамо» щиро вірить в те, що так може бути. Я не думаю, що на цій стадії турніру є місце для недооцінки. У будь-якому випадку, якщо «Динамо» вважає, що все буде так просто, то, як мінімум, зіпсувати їм нерви ми спробуємо. Шацьких каже, що вони постараються вирішити питання в першому матчі? А я кажу, що ми намагатимемося зберегти інтригу до матчу-відповіді у конкурентному стані.

ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ К ФАН-ТУРУ НА МАТЧ АЕК - ДИНАМО КИЕВ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Av68
Перемога Динамо (К) однозначно над АЕКом.!!!
zalik67
Діма хіба шо собі нерви зіпсуєш иа фанам кротовні.....
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил