Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 ноября 2017, 16:51
1348
1

Сергій КРАВЧЕНКО: «Сподіваюся, що хлопці впораються без мене»

Капітан «Дніпра-1» – про майбутній матч Кубку України

| Обновлено 28 ноября 2017, 16:51
1348
1
Сергій КРАВЧЕНКО: «Сподіваюся, що хлопці впораються без мене»
ФК Днепр-1. Сергей Кравченко

Капітан СК «Дніпро-1» Сергій Кравченко розповів про настрій в команді напередодні чвертьфінальної гри у Львові на Кубок України.

– Сергію, ти, на жаль, пропускаєш матч через дискваліфікацію. Якщо не секрет, про що зараз розмірковуєш, дивлячись на тренування партнерів?
– Дійсно, дуже прикро, що пропускаю такий матч. Як раз ми вже налагодили результати у чемпіонаті, де у нас є запас, і тепер для нас кубкова гра стає найважливішою у цьому році. Дай Бог нам пройти цей етап та зіграти у півфіналі. Це для нас буде справжній успіх. Взагалі, для будь-якої команди півфінал Кубка України – це успіх, а для нашого молодого клубу, тим більше. Ну, а про що зараз думаю? Думаю, що буде чудово перемогти і пройти далі.

– Напередодні ми спілкувалися із іншими гравцями команди, і Валерій Юрчук сказав, що навіть за полем ти можеш зробити потрібну команді підказку у важкий момент?
– Не думаю, що до цього дійде. Підказувати нічого не потрібно, і настроювати також – усі розуміють, наскільки цей матч для нас важливий. Тут навіть головне – не перегоріти, адже у нас багато молоді і для них подібна гра стане першою в кар’єрі, а тренерський штаб вже підкаже, як правильно грати. Але я переконаний, що подібного не трапиться, адже ми зустрічались і з «Чорноморцем», і з командами Першої ліги. І зі «Львовом» буде такий же матч, але можливо, з більш підвищеною відповідальністю. Тому не сумніваюся, що усі хлопці будуть готові до матчу належним чином. Хоча, напевно, і у Львові також зраділи жеребкуванню, адже і їм по силах пройти далі, і нашій команді. Думаю, якщо газон буде у нормальному стані, і ми покажемо свій звичний футбол, то повинні пройти суперника. Так, повинні, але це футбол і подивимось, як воно буде.

– На твою думку, який футбол очікувати від суперника?
– Думаю, рівень львів’ян приблизно такий, як у «Мира» та «Енергії», тому гра повинна проходити за нашою перевагою, але повторюся, багато чого буде залежати від якості поля. Скоріш за все, суперник відійде в оборону і буде розраховувати на контратаки. Ми дивилися їх матчі. Львів’яни діють за системою 4-4-2, більше грають за рахунок довгих передач, багато нав’язують боротьби суперникам. Це все ми розглядали і готувалися до таких умов, але все знати і виконати на полі – це різні речі. Сподіваюся, що все буде гаразд і хлопці впораються без мене.

Поєдинок ФК «Львів» «Дніпро-1» відбудеться завтра, 29 листопада. Початок матчу о 19:00.

Источник СК Днепр-1
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

ФОТО. Юный хавбек украинского происхождения тренируется с основой МЮ
Футбол | 28 марта 2024, 21:15 3
ФОТО. Юный хавбек украинского происхождения тренируется с основой МЮ

Закери Бауманн принял участие в тренировке первой команды

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
an42
СК Днепр1 по сильнее будет! И выиграет 1-3.