Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
1443
0

Аліна ЯГУПОВА: «Добре запам’ятала попередній матч з Болгарією»

Капітан і головний тренер збірної Украиїни поспілкувалися з журналістами

Аліна ЯГУПОВА: «Добре запам’ятала попередній матч з Болгарією»
14 листопада, в переддень відбірного матчу Чемпіонату Європи-2019 з командою Болгарії, головний тренер національної жіночої збірної України Горан Бошкович і капітан команди Аліна Ягупова відповіли на запитання представників мас-медіа. На спілкування з журналістами Бошкович і Ягупова виділили чверть години перед вечірнім тренуванням команди на арені проведення матчу – у київському Палаці спорту. 
 
Горан Бошкович, головний тренер національної жіночої збірної України:
- Болгарія чи не найсильніша збірна, яку обрав жереб у групу F з четвертого кошика. Те, що вони поступилися іспанкам у попередньому матчі, не може нас розслабляти. Я непогано знаю їхніх лідерів Стойчеву, Георгієву, у Болгарії гарні захисники, це швидка команда. У боротьбі з нею маємо бути уважними і діяти рішуче.
 
Аліна Ягупова, капітан збірної України: 
- Добре запам’ятала попередній матч з Болгарією (у кваліфікації ЄвроБаскету-2011 українки поступилися 68:70 - ред.), не закинула тоді вирішальні штрафні, тоді б зрівняли рахунок. Досі пам’ятаю ті емоції, думаю, завтра болгарки зможуть пересвідчитися, наскільки сильний зараз баскетбол в Україні. Усе йде від серця, команда має велике бажання подарувати своїм прихильникам перемогу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.