Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 09 ноября 2017, 13:12
1056
2

Хімік на останніх секундах поступився Бююкчекмедже

Южненці продовжили безвиграшну серію

| Обновлено 09 ноября 2017, 13:12
1056
2
Хімік на останніх секундах поступився Бююкчекмедже
ФБУ

Кубок Європи FIBA. Груповий раунд
«Бююкчекмедже»  (Туреччина) – «Хімік» (Україна) - 80:76 (12:22, 28:18, 19:22, 21:14)
«Хімік»: Колтер 19 + 3 передачі + 2 перехоплення, Лав 2 + 5 підбирань, Мальчевський 6, Рябчук 3 + 7 підбирань, Антипов 6 – старт, Петров 16 + 9 підбирань + 4 передачі, Сидоров 10, Еріанс 9 + 4 підбирання, Марченко 3, Павлов 2
Статистика матчу

Хід гри
«Хімік» вдало розпочав матч, організувавши потужний ривок 11:2 в дебюті. Підопічні Степановського атакували з високим відсотком, добре захищалися і в цілому вели гру. Саме стартовий спурт допоміг віце-чемпіону України виграти першу чверть і лідирувати аж до середини другої, коли турки вирівняли гру. Український клуб багато пропустив з фарби, зокрема дозволив супернику набрати багато очок другого шансу. «Хімік» не впорався з американським дуетом «Бююкчекмедже» у особоі Райта і Вокера, які допомогли туркам відіграти відставання. У результаті «Хімік» пропустив за другу чверть 28 очок, а на велику перерву команди пішли за рахунку 40:40. 

У третій чверті команди продовжили грати результативно, а «Хімік» продемонстрував відмінні кидкові показники. Южненці за 10 хвилин закинули 6 (!) триочкових, що дозволило українському клубу піти на останню 2-хвилинну перерву, маючи за плечима 3 очки переваги.

Суперники не дозволяли один одному відірватися в рахунку протягом заключної десятихвилинки, а влучний триочковий Молдовану зрівняв рахунок за 60 секунд до фінальної сирени. На жаль, вирішальний відрізок гри залишився за турками: Антипов після розміну не встиг за Стояновськи, який покарав южненців двома точними штрафними, а кидок Еріанса накрив Райт. У «Хімік» залишався час, проте дальня спроба Колтера виявилася неточною. Стояновськи пробив ще два штрафних і поставив крапку в цьому матчі - 4 очка за 3 секунди южненцям відіграти не вдалося

Наступний матч
Свій останній матч на євроарені «Хімік» зіграє 6 грудня вдома проти бельгійского Монсу. На жаль, ця гра для южненців нічого не вирішуватиме, адже віце-чемпіон України втратив навіть теоретичні шанси на продовження боротьби у Кубку Європи FIBA.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ypka
просто не надо было бороться даже за выход чтоб так опозориться