Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 ноября 2017, 11:31
738
0

Орест КУЗИК: «З Карпатами у нас завжди виходять бойові ігри»

Футболіст «Сталі» поділився очікуваннями від матчу проти львівської команди

| Обновлено 02 ноября 2017, 11:31
738
0
Орест КУЗИК: «З Карпатами у нас завжди виходять бойові ігри»
ФК Карпаты

У неділю в рамках 15-го туру УПЛ у Києві зустрінуться «Карпати» і «Сталь», команди, які минулого тижня ідентично, внічию 1:1, завершили свої поєдинки. Суперниками львів’ян і кам’янців були «Динамо» і «Шахтар», відповідно. Уродженець Львова Орест Кузик у інтерв’ю Інформаційному центру розповів про двобій із чемпіоном та очікування від майбутнього протистояння з «Карпатами». 

– Налаштовуємося на серйозну гру з «Карпатами», – запевняє один з лідерів «Сталі». – Кожен з гравців дивився і аналізував для себе попередній поєдинок львів’ян з «Динамо». Помітно, що команда грає у хороший футбол, тому і очікуємо якісного і бойового поєдинку в неділю. З «Карпатами» у нас завжди виходять такі бойові ігри. Найбільше хочемо досягнути позитивного результату. Зараз львів’яни знаходяться у нижній частині турнірної таблиці, тому і сприймаємо їх, як свого конкурента. Хочемо набирати якнайбільше очок і підійматися вверх.

– Нічия з «Шахтарем» додала вам позитивного настрою і стане певним імпульсом при підготовці до гри з «Карпатами»?
– Звичайно, в психологічному плані це нам допомогло. З’явилися позитивні емоції. Завжди приємно відбирати очки в таких сильних команд, як «Шахтар». Але у нас нічого не змінюється – ми як налаштовувалися серйозно на кожну гру, так і продовжуємо це робити. Працюємо у звичайному режимі, проходимо тижневий цикл і очікуємо на зустріч з «Карпатами».

– Ви успішно зіграли з «Шахтарем», а «Карпати» провели хороший матч з «Динамо». Переглядали гру двох нечужих для вас команд?
– Львів’яни теж грали з дуже хорошим суперником. У них, напевно, також хороший настрій і вони отримали багато позитивних емоцій. Думаю, «Карпати» їхатимуть на гру з нами за перемогою, тому сподіваюся, що це буде дуже цікавий матч для вболівальників. В поєдинку з «Динамо» вони грали другим номером, адже у киян такий стиль. У всіх інших турах «Карпати» показували хорошу гру. Ми розберемо їхні матчі, зробимо висновки, а тренерський штаб вкаже на сильні і слабкі сторони суперника.

– Ви народилися у Львові і свого часу займалися в «Карпатах». Ця гра буде особливою для вас?
– Можна і так сказати. Це команда, у якій я виховувався до певного віку. Вона представляє моє рідне місто. Тому хочеться досягти позитивного результату, перемогти і продемонструвати класну гру.

– Ви підтримуєте відносини зі знайомими вам футболістами у складі «Карпат»?
– Практично з усією командою я перебуваю в хороших відносинах (усміхається). Знаю багатьох хлопців, з якими спілкуюся по сьогодні.

– Для Ніколая Костова недільна гра, мабуть, буде теж особливою.
– На даний момент жодних розмов на цю тему не було. Продовжуємо готуватися, як і до кожного суперника. Можливо, безпосередньо перед грою тренер дасть особливі настанови. Наше завдання – виконати вказівки тренера.

– З приходом болгарського фахівця в команді багато змінилося?
– Зміни відчуваються. Ніколай Костов вимагає, щоб ми завжди грали першим номером, незалежно від суперника. Звичайно, з «Шахтарем» важко грати у такому стилі, але проти інших команд ми повинні контролювати гру. Тренувальний процес у нас дуже цікавий, все відбувається з м’ячем. Ми хочемо показувати класний футбол і підійматися в турнірній таблиці.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 22
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»
Футбол | 28 марта 2024, 15:15 22
Агент: «Судаков после Евро легко может стоить 150 миллионов евро»

Никита Швец рассказал, как участие на чемпионате Европы увеличит стоимость украинских игроков

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.