Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1320
0

«Матч століття» на користь «ТВД»

Львівский «ТВД» на екваторі ЧУ з футзалу - третій

Перед грою один з провідних гравців «Тайму» у розмові з журналістом львівської газети «СПОРТИВКА» охарактеризував майбутнє львівське дербі «матчем століття». Щоправда, тепер за підсумками гри можна стверджувати, що краще на цей «матч століття» налаштувалися «теведисти».

А загалом, уболівальники, які повністю заповнили трибуни домашнього для обох суперників палацу спорту «Будівельник», побачили два різні тайми. У першій двадцятихвилинці домінували гравці «Тайму», що відобразилося на табло. А от друга половина матчу була повністю за «ТВД», який переграв суперника, перш за все, у єдиноборствах та бажанні перемогти. У результаті – у воротах Русецького опинилося відразу 5 голів, на що опоненти не спромоглися нічого протиставити.

Номінальні господарі відкрили рахунок уже на 7-ій хвилині. Активність Кольцуна, Бондаря і Ткачука призвела до того, що Денис заштовхав м’яч у власні ворота. «Таймівці» не знижували темпу, «теведисти» намагалися відповідати теж гостро, що спочатку не вдавалося.

На 14-ій хвилині на простріл Білоуса не встиг Сільченко. За хвилину відразу дві прекрасні нагоди подвоїти рахунок втратили гравці «Тайму». Помилкою Вахули ледь не скористався Кольцуна, але після його виходу один на один з воротарем Мельником та удару голкіпер «ТВД» виявився сильнішим. І за кілька секунд – пас Москвіна з ауту, але Кольцун з дуже гострого кута влучив у стійку воріт.

На 20-ій хвилині вже футзаліст «ТВД» Хавер після розіграшу кутового влучив у штангу. Щоправда, до цього непоганий момент втратив «таймівець» Бондар.

Але якщо початок другої половини зустрічі мав ще схожий сценарій, то чим далі, тим більше «розкривали крила» гравці «ТВД». На 25-ій хвилині вони зрівняли рахунок – Денис на правому фланзі накрутив Баландюха і прострілив у воротарський майданчик, де ніким не прикритий Кордоба переправив м’яч у сітку.

І все ж таки були шанси у «Тайму» щось протиставити все стрімкішим атакам «ТВД». Хто його знає, як би розгорталися події потім, якби на 27-ій хвилині масована атака першої четвірки «Тайму» завершилася голом (після одного ударів м’яч влучив у Сільченка, за яким були порожні ворота)…

А так – вийшов тріумф «теведистів». Триходівка Денис – Рогачов – Вахула закінчилася точним ударом в дальній кут останнього. За три хвилини Білоус асистував Сільченку – 3:1, а незабаром той же Сільченко оформив дубль – 4:1.

Спроба «Тайма» хоч якось виправити ситуацію за рахунок п’ятого гравця на майданчику (Москвін) результату не принесла. Натомість меншістю краще скористалися «теведисти». Хавер поставив крапку в матчі ударом з кількох метрів у порожні ворота.

Перед цим туром обидві команди мали по 25 очок. Однак зараз рівновага порушена. На екваторі «бронза» більше «пахне» «теведистам».

«Тайм» – «ТВД» – 1:5

«Тайм»: Русецький – Кольцун, Москвін, Бондар, Ткачук – Чепель, Баландюх, Яцишин, Кудінов – Цибик, Кузик.

«ТВД»: Мельник – Вахула, Денис, Кордоба, Рогачов – Хавер, Маржановський, Сільченко, Білоус – Кіндій.

Голи: Денис (7, автогол) – Кордоба (25), Вахула (28), Сільченко (31,33), Хавир (38).

Попередження: Москвін (38) – Білоус (30).

Віталій ПАВЛИШИН

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.