Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
| Обновлено 12 сентября 2023, 04:24
1099
0

Довгоочікувана!

«Кардинал» здобув першу «суху» перемогу в вищій лізі

| Обновлено 12 сентября 2023, 04:24
1099
0
Довгоочікувана!

«Сьогодні «Кардинал» показав, що це дисциплінована команда», – так після матчу сказав головний тренер «Кардинала» Роман Свищ. І дійсно, львів’яни дуже надійно зіграли у захисті і вперше у сезоні не пропустили жодного м’яча і здобули надважливу перемогу над київським «Метрополітеном».

Поєдинок розпочався досить в’яло. Обидві команди більше переживали за оборону своїх воріт. У гостей явно виділявся Хим’як, який декілька разів загрожував воротам, але один його удар парирував Пунда, а інші заблокували захисники. У «Кардинала» можна відзначити момент на 11-й хвилині, коли Когуту трошки не вистачило, щоб замкнути простріл Лаби.

Сплеск активності у команд відбувся на 16-й хвилині. Спочатку Грабовенський з передачі Сергієнка пробивав небезпечно, але м’яч пролетів вище воріт. А через декілька секунд гості відповіли небезпечним прострілом Медвідя, який в останній момент вибив захисник і ударом Стайкова, який у блискучому стрибку нейтралізував Пунда.

Після перерви продовжувалась досить спокійна гра із невеликою кількістю гольових моментів. Обидві команди вичікували свого шансу. На 25-й хвилині швидка контратака «Кардинала» могла завершитись голом, але Грабовенський трохи засильно віддав на хід Когуту, і першим до м’яча поспів Кіндяков.

Але за 3 хвилини львів’яни нарешті свого шансу дочекались. Данилюк в центрі майданчика залишив м’яч на Струка, той міг пробивати, але вирішив зіграти в стінку із Шафранським і з двох метрів у боротьбі з захисником і воротарем гостей проштовхнув сферу у сітку.

Після голу гра дуже оживилась. Відразу у наступній атаці кияни ледь не відігрались, але, на щастя, Хим’яку трошки забракло, щоб замкнути простріл Конопчука. А згодом Хим’як із гострого кута влучив у стійку воріт.

На 35-й хвилині львів’яни мали подвоювати рахунок, але гостям двічі підфартило. Спочатку м’яч після удару Грабовенського зрикошетив і ледь не влетів у верхній кут, а після кутового Ярошик впритул розстрілював воротаря, але той якимось дивом встиг підставити руку.

Після цього гості взяли тайм-аут і Мізін вийшов 5-им польовим гравцем. Але гостям це ніяких дивідендів не принесло. Вони постійно катали м’яч, але шансів на удар по воротах майже не мали. Ще й при тому Мізін на власній половині майданчика помилився при передачі і Шафранський завів м’яч у порожні ворота.

«Кардинал» (Львів) – «Метрополітен» (Київ) – 2:0

«Кардинал»: Пунда – Лаба, Шафранський, Данилюк, Струк – Сергієнко, Ярошик, Когут, Грабовенський.

«Метрополітен»: Кіндяков – Хим’як, Сагай, Конопчук, Хорун – Мізін, Стайков, О.Будзько, Медвідь.

Голи: Струк (29), Шафранський (39).

Володимир КРУПЧУК, спеціально для www.futsal.sport.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией
Футзал | 16 апреля 2024, 18:46 3
Сборная Украины растеряла перевес в 3 мяча и сыграла вничью с Францией

Сине-желтая футзальная команда вела в счете 4:1, но затем пропустила трижды

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 50
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.