Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
711
1

Запоріжжя-ZOG обіграв Дніпро, оформивши головну сенсацію сезону

«Дніпро» зазнав першої поразки в чемпіонаті

Запоріжжя-ZOG обіграв Дніпро, оформивши головну сенсацію сезону
ФБУ

Вже в дебюті матчу Дніпро вказав Запоріжжю на проблеми у захисті - гості швидко організували ривок 6:0. Плеханов відреагував тайм-аутом, але за ним послідували 8 очок поспіль від Тимофеєнка. Капітан гостей допоміг своїй команді отримати двозначну перевагу за підсумками стартової десятихвилинки.

Зупинити суперника і трохи підтягнутися в рахунку запоріжцям вдалося у другій чверті. Відмінний відрізок провів Мироненко, який набрав 9 очок за чверть. Вчасно та ефективно підтримав партнера Валерій Анісімов, який блискуче відпрацював на щиті, зібравши серію підбирань в чужій фарбі і набравши важкі очки другого шансу. Однак поганий захист на дузі не дозволив господарям нівелювати відставання. Точні дальні у виконанні Закурдаєва, Вільховецького і Мішули дозволили Дніпру зберегти 8 очок переваги перед великою перервою.

У третій чверті господарям вдалося остаточно вирівняти гру, оформивши ривок у другій частині 10-хвилинного відрізка. Символічно, що триочковий з сиреною реалізував капітан запоріжців Овдеєнко, який за чверть додав до актвиу три влучних дальніх. Ці триочкові стали першими для снайпера в новому сезоні - усi кидки з-за дуги в попередніх шести матчах захисник промазав.

У заключній чверті гра в атаці у гостей остаточно розклеїлася. Дніпро набрав за десятихвилинку всього 12 очок, дозволивши господарям вирватися в лідери. Запоріжці продовжували тиснути з під кільця, де мали очікувану перевагу в габаритах, а також під завісу зустрічі знайшли свій кидок.

Овдеєнко закинув ще одну «трьоху», а точі дальній у виконанні Кондракова та Мироненка за 3,5 хвилини до кінця вивели господарів вперед на 7 очок. Дніпро кілька разів наблизився до суперника, однак зібратися на камбек не зумів. Запоріжжя вистояло на останніх хвилинах і видобуло першу перемогу в чемпіонаті над досі непереможним, але виснаженим Дніпром.

Гравець матчу

Нарешті знайшов свою гру капітан і лідер Запоріжжя Овдеєнко. Захисник реалізував 4 триочкових за матч, ставши автором ключових влучань у другій половині матчу. На його рахунку у цьому матчі 21 очко. Також варто відзначити вдалий матч форварда господарів Мироненка, який в матчі проти своєї колишньої команди продемонстрував відмінний баскетбол, набравши 16 очок (2/4 двоочкових, 4/6 триочкових) і зробивши 8 підбирань.

Запоріжжя-ZOG - Дніпро 78:70 (14:25, 21:18, 23:15, 20:12)

Запоріжжя:
Кожем'якін 11 + 5 підбирань + 5 передач + 3 перехоплення, Кондраков 8 + 6 передач, Овдеєнко 21 + 5 підбирань + 4 передачі, Мироненко 16 + 8 підбирань, Анісімов 12 + 6 підбирань - старт; Лук'янов 2, Ясиненко 2, Ворник 4 + 9 підбирань, Щепкін 2
Дніпро: Мішула 10, Шундель, Ревзін 9, Глєбов 13 + 6 передач, Тимофеєнко 15 + 8 підбирань - старт; Вільховецький 8 + 5 передач, Закурдаев 9, Шевченко 4, Сизов 2

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить
Футбол | 24 апреля 2024, 07:31 2
Игрок Реала заявил, что гол Барселоны в ворота Лунина должны были отменить

Тони Кроос считает, что Андреас Кристенсен придерживал его во время забитого мяча

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Голдин
уровень баскета в Украине..... каждый обыгрывает каждого..... ниже плинтуса