Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1286
0

Збірна України U-16 поступилася Італії в товариському матчі

Єдиний гол в матчі на рахунку Еспозіто

Збірна України U-16 поступилася Італії в товариському матчі
ФФУ

У четвер, 19 жовтня, юнацька збірна команда України, сформована з гравців 2002 року народження, у другому контрольному матчі мінімально поступилася своїм італійським одноліткам.

У порівнянні з першим матчем, який відбувся у вівторок і завершився нульової нічиєю, наставники обох збірних провели ряд замін у складах своїх команд, вирішивши перевірити в умовах наближених до бойових викликаних на тренувальний збір гравців. Мабуть, звідси й велика кількість невимушених помилок з боку футболістів обох команд, багато боротьби та обмаль гольових моментів у першому таймі.

Не сказати, що «синьо-жовті» у чомусь істотно поступалися своїм візаві, але гості більше володіли м’ячем, а їх нечисленні атаки були дещо гострішими. В цілому ж гра точилася на ділянках між центром поля та обома карними майданчиками.

Як наслідок перший небезпечний момент у зустрічі виник лише в середині першого тайму, коли Мірко Ліпарі, пройшовши кількох захисників, пробивав у дальній кут – Нещерет м’яч відбив, до того ж рефері зафіксував офсайд у італійця. Українці відповіли на 17-й хвилині – Рубчинський пробив з-за меж карного майданчика, але не влучив у ворота.

За такої гри долю зустрічі зазвичай вирішує одна помилка і, на жаль, її припустилися українці. Неузгодженість у діях захисників, які удвох пішли на м’яч, та невпевнена гра на виході Нещерета, який не зумів втримати «плямистого» у руках, призвели до того, що Еспозіто з меж карного майданчика бив уже в порожні ворота.

«Синьо-жовті» мали нагоду піти на перерву за нічийного рахунку, але Близниченко, який першим опинився на підборі після навісу зі штрафного, не влучив у ворота, пробиваючи здалеку.

А ось по перерві, після низки замін проведених тренерським штабом «синьо-жовтих», гра повністю перейшла від контроль українців. Гості лише зрідка переходили центр поля, але, треба віддати їм належне, й серйозних провалів у захисті не допускали.

Підопічні Єзерскього намагалися атакувати широко та різносторонньо, активно вступали в боротьбу після втрати м’яча, діяли швидко та агресивно. Вже в дебюті другої половини зустрічі чудову нагоду відновити паритет у рахунку втратив Рубчинський, який здорово пройшов кількох захисників, але з двох спроб не зумів переграти кіпера гостей. Трохи згодом гарний момент не реалізував Судаков.

«Фактично, команда зібралася удруге – вперше це було перед контрольними матчами з Чехією, - відзначив після матчу головний тренер «синьо-жовтих» Володимир Єзерський. – Поки що у нас тривають, скажімо так, селекційні збори: переглядаємо кандидатів, збираємо інформацію по футболістам. Ми провели дві гри проти серйозного суперника, хлопці змогли перевірити свої сили на фоні гідних опонентів. У технічному плані італійці нас поки випереджають, тому все компенсували надійною грою в обороні. У першому таймі хлопці не впорались із хвилюванням, тому не все виходило. У другому – вирівняли гру, й могли не лише зрівняти рахунок, а й перемогти».

Товариський матч

Україна U-16 – Італія U-16 – 0:1
Гол:
Еспозіто (22)

Україна: Нещерет – Егбуджуо (Скорко, 41), Емере (Даніловський, 70), Глушач (Дідик, 41), Волинець (Судаков, 41), Близниченко, Гончарук (Вьюнник, 46), Рубчинський (Карабін, 71), Кобак  (Кудь, 41), Вивчаренко (к), Шиш (Забарний, 41).
Італія: Гварнері – Гуадегбе (Скіццато, 62), Дімарко, Спіна (к) (Річчо, 41), Роккі (Мералья, 41), Далле Мура, Честер (Трімболі, 41), Панада, Тонг’я (Рено, 54), Ліпарі, Еспозіто (Реда, 60).
Попередження: Честер (21), Еспозіто (29), Панада (40), Скіццато (77)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.