Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1093
0

Андрій НЕСТЕРОВ: «Не будемо травити Голодюка та Худоб’яка»

Гравець «Карпат» розповів про нічию з «Зіркою»

Андрій НЕСТЕРОВ: «Не будемо травити Голодюка та Худоб’яка»
ФК Карпаты. Андрей Нестеров (справа)

Тяжко згадати матчі «Карпат» та «Зірки», які б закінчувались «сухою» нічиєю. Остання зустріч цих суперників не дає про себе забути й досі, адже саме львів’яни були ближчими до перемоги. Тоді, команда Романа Монарьова зуміла зрівняти рахунок, після того, як на старті поєдинку забив Амбросій Чачуа. Цього разу оборона «Карпат» відверто не дозволяла «жовто-червоним» зайвий раз турбувати Романа Підківку, а тому заслужила лише на компліменти. Андрій Нестеров поділився своїми враженнями про матч.

«Відчуття двоякі. Команда грала з величезною самовіддачею, кожен хотів перемогти. «Карпати» створили багато моментів, переважали на полі, але не вдалось забити. Грамотно зіграли в обороні, не давши супернику простору для організації власних атак. Ми були сьогодні ближчими до перемоги. Ніхто не опускає голову, рухаємось далі».

«Моменти Голодюка та Худоб’яка? Ні, «травити» їх не будемо. Чесно кажучи, хлопці дуже засмучені через те, що не змогли реалізувати ті моменти. Зараз не до жартів, у нашому становищі потрібно якомога швидше підійматись по турнірній таблиці. Тож наше завдання не змінюється, потрібно набирати очки у кожному матчі».

«Команда провела міні-збори під час перерви у чемпіонаті. Перший тиждень отримували більші фізичні навантаження. Минулого тижня вже безпосередньо готувались до поєдинку проти «Зірки», проводили по одному тренуванню в день. Особисто я, у фізичному плані перед матчем почувався просто чудово».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.