Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
781
0

БІПА здобула другу перемогу в сезоні

Одесити впевнено переграли «Запоріжжя-ZOG»

БІПА здобула другу перемогу в сезоні
ФБУ

Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат

«БІПА-Одеса» – «Запоріжжя-ZOG»  –  84:77 (21:18, 28:18, 14:20, 21:21)
«БІПА-Одеса» : Кривцов 7+5пд, Артамонов 18+7пр, Тищенко 12+7пд+2пр, Танкслі 20+6пд+1пр, Алфьоров 5+1пд+3пр; Сліпенчук 2пд+5пр, Ходов 6+1пд, Бєліков 11+8пд, Тихонов 5+4пд, Воєвода, Волчанов, Балабан.
«Запоріжжя-ZOG» : Анісімов 5+1пд, Кондраков 6+3пд+3пр, Ворник 3+2пд, Щепкін 8+3пд+1пр, Мироненко 13+10пд+2пр; Буц, Овдєєнко 9+3пд+1пр, Буренко, Нікітін 4+3пд+1пр, Лук’янов, Ясиненко 18+3пд, Кожемякін 11+4пд+4пр.

Хід матчу
Господарі одразу пішли вперед, здобувши в стартових атаках 5 очок переваги. Гості взяли тайм-аут, але він не допоміг збити атакувальний запал одеситів. Ті продовжили відриватися вперед. Згодом два з гри та штрафний Ворника і триочковий Мироненка дозволили гостям дещо загальмувати господарів. Та ліквідувати відставання в стартовій чверті запоріжцям не вдалося.

На початку другої 10-хвилинки триочковий Ясиненка зменшив різницю до 2-х очок. Однак це лише додало наснаги одеситам. Спочатку кілька результативних атак завершив Тищенко, а потім Артамонов доповнив свою влучну трійку точним кидком з прориву. Поступово одесити збільшили різницю до 10 очок, а влучання Танкслі з-за дуги довело її до 14-ти. За хвилину до великої перерви гості відіграли лише 1 бал. Одесити за першу половину більше атакували кільце суперника – 33 проти 22, що й дозволило випередити його за реалізацією. 

З поновленням гри гості продовжили наздоганяти господарів. У господарів впала результативність – всього 14 очок за 10 хвилин. Однак запоріжці не змогли максимально це використати – відставання скоротилося лише до 7-ми очок. То ж все мало вирішитися в заключній чверті.

Одесити почали її потужними триочковими атаками – двічі відзначився Ходов. Та гості не здавалися – також дальнім влучанням відповів Ясиненко. А той же Ходов третю поспіль дальню спробу змарнував. Коли гості скоротили різницю до 5-ти очок, здалося що одесити от-от не витримають, їм не вистачить сил на останні хвилини. Та після результативної атаки Такслі запоріжці взяли тайм-аут, а після поновлення гри господарі знову забили, зміцнивши перевагу. За три з половиною хвилини до сирени гості знову були на відстані 5-ти очок від господарів. Але знову Танкслі вийвився найспритнішим біля кільця запоріжців. Ті взяли черговий тайм-аут. Кожемякін штрафними повернув різницю до 5-ти балів, змусивши уже одеситів брати тайм-аут. Обмін атаками та тайм-аутами на останніх хвилинах кардинально ситуацію вже не змінив. Одесити здобули другу перемогу в чемпіонаті, а в запоріжців четверта поразка в чотирьох матчах.

Герой матчу
Одесит Танкслі брав ініціативу в найпотрібніші моменти поєдинку, додаючи впевненості партнерам. 

Наступні матчі
Одесити наступний поєдинок також зіграють вдома – 15 жовтня проти Миколаєва. Запоріжці того ж дні гратимуть в Южному.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?
Футбол | 16 апреля 2024, 09:00 1
Как выглядит таблица Ла Лиги после фиаско Жироны в принципиальном матче?

12–15 апреля состоялись поединки 31-го тура чемпионата Испании 2023/24

Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте
Футбол | 16 апреля 2024, 10:16 5
Реал нашел вратаря, который будет конкурировать с Луниным за место в старте

Филипп Йоргенсен может перейти в «королевский клуб»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.