Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
579
0

Будівельник завдав Політехніку четвертої поразки поспіль

Харків'яни виграли першу чверть, але надалі не змогли нав'язати супернику боротьбу

Будівельник завдав Політехніку четвертої поразки поспіль
ФБУ

Суперліга Парі-Матч. Регулярний чемпіонат

«Будівельник» - «Політехнік» 96:61 (20:23, 29:15, 27:15, 20: 8)

«Будівельник»: Конате 20 + 12 підбирань, Дугат 14 + 10 підбирань + 6 передач + 3 перехоплення, Отверченко 24 + 6 підбирань, Місяць, Сандул 7 - старт; Філдс 14 + 4 передачі, Дроздов 2, Крутоус 11 + 4 підбирання + 4 передачі, Брістол 4 + 5 підбирань

«Політехнік»: Йованович 10, Козлов 6, Тарасенко 2, Рочняк 13, Хаджишехович 3 - старт; Барнс 15 + 7 підбирань, Кузнецов 4, Вуйович 6 + 3 перехоплення, Рудаков 2

Хід гри

Дебют матчу «Будівельник» відверто проспав, чим гості скористалися, вигравши у чемпіону першу чверть виїзного матчу. Харків'яни добре рухали м'яч в позиційному нападі і вдало втікали у швидкі відриви. Якби підопічні Арабаджи не програли кілька підбирань на своєму щиті під завісу десятихвилинки, чверть могла б завершитися за ще більш впевненої переваги харків'ян, які на першу 2-хвилинну перерву пішли, лідируючи 23:20.

Переломним в першій половині стала її остання п'ятихвилинка, по ходу якої господарі не залишили від суперника каменя на камені. «Будівельник» закинув майже все, що викинув в той час як «Політехнік» нічого не набрав в атаці і в підсумку пропустив 29 очок за чверть. Вихід капітана Дроздова, який, схоже, пробудив киян, а також вдалий відрізок у виконанні Дугата, Філдса і Отверченка відправили команди на перерву вже за переваги чемпіона у 11 очок.

Після великої перерви «Будівельник» продовжив атакуючу феєрію. Підопічні Володимира Коваля набирали очки на будь-який смак в той час як у «Політехнік»а синхронно розклеїлася гра на обох сторонах майданчика. Кияни поливали і з-за дуги, і вантажили фарбу, і тікали у швидкі відриви. Як підсумок - 27 набраних очок за чверть, які зробили перевагу киян більш ніж комфортною.

Остання чверть стала лише формальністю. Кияни після невдалого старту довели матч до впевненої перемоги, не дозволивши харків'янам в останній чверті навіть задуматися про камбек. У підсумку, «Політехнік» вистачило лише на стартові 15 хвилин, після чого підопічні Тимура Арабаджи відпустили чемпіона в дальнє плавання. «Будівельник» здобув 4 перемогу в 5 матчах, а харків'яни продовжили свою серію поразок до 4 поєдинків.

Герої матчу

Відмінний матч провів найрезультативніший гравець киян в цьому сезоні Руслан Отверченко. В активі захисника, який зробив переломні кидки в середині другої чверті, 24 очка при майже ідеальному відсотку реалізації. Руслан закинув 8 з 10 кидків з гри, оформивши 5 з 6 кидків із середньої і 3 з 4 з дальньої дистанції. Також відзначимо дабл-дабл Макса Конате, який до 20 очок додав 12 підбирань, 5 з яких на чужому щиті.

Наступний матч

«Будівельник» свій наступний матч проведе 27 жовтня на виїзді проти одеської БІПИ, а харків’яни 19 жовтня продовжать виїзне турне матчем проти «Запоріжжя-ZOG».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон
Баскетбол | 15 апреля 2024, 09:09 0
НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон

Сыграны заключительные матчи регулярного чемпионата лиги

Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию
Футбол | 18 апреля 2024, 21:20 1
Тренер сборной Украины оценил игру Лунина и слухи про переход в Баварию

Рустам Худжамов высказался о последних успехах кипера сборной Украины

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.