Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 06 октября 2017, 17:18
1235
0

Мар’ян ШВЕД: «В матчі з Шахтарем пропустили прикрий гол»

Футболіст «Карпат» розчарований результатом гри з «гірниками»

| Обновлено 06 октября 2017, 17:18
1235
0
Мар’ян ШВЕД: «В матчі з Шахтарем пропустили прикрий гол»
ФК Карпаты. Марьян Швед

Приєднавшись до команди «зелено-білих» після старту сезону, Швед мусив якнайшвидше увійти в ігровий тонус команди. Кілька тижнів тренувань, матч за «молодіжку» та вже у грі з «Шахтарем» Мар’ян Швед вийшов на поле стадіону «Металіст» з перших хвилин. Інформаційний центр ФК «Карпати» поспілкувався з футболістом, який підсумував поєдинок з «гірниками» та розповів які шанси у «левів», щоби потрапити до списку команд верхньої шістки Прем’єр-ліги.

– Результат звичайно нас не задовольнив, ми були налаштовані забрати у «Шахтаря» хоча б одне очко. Пропустили прикрий гол на початку матчу; моя помилка, адже подав захисник з яким я мав грати. Хотіли та намагались стримувати атаки суперника, щоби не пропустити швидкий м’яч. Виключити цей неприємний епізод і поєдинок міг скластись зовсім по-іншому.

Команда мала можливості забивати «гірникам». Пробий би я трішки сильніше, то можливо м’яч залетів у ворота Пятова. Тренер наголошував на тому, щоби ми грали спокійно, не боялись суперника, адже на полі всі рівні. По-перерві наші плани не змінились, хотіли забити гол. Головним завданням було не пропустити ще один м’яч. На жаль, допустили помилку та «Шахтар» збільшив рахунок. Далі гра для нас складалась не найкращим чином: команда трішки «підсіла», менше атакувала.

– Поєдинок у Харкові став завершальним матчем першого кола чемпіонату України. Щоправда, зовсім не такого результату чекали вболівальники від команди перед стартом сезону...
– Запевняю, ми будемо працювати ще більше та важче, докладемо всіх зусиль аби потрапити до першої шістки. У нас є всі шанси для цього, я вірю в команду. Впевнений, що навесні «Карпати» гратимуть у верхній шістці. Насправді, це не є настільки тяжко як здається. Потрібно виграти два-три матчі, набирати очки, а далі, впевнений, гра «піде». Так, зараз дуже непроста ситуація в «Карпатах», але своїм бажанням та роботою будемо доводити, що гідні грати у когорті кращих команд чемпіонату України.

– Під час паузи на матчі національних збірних «Карпати» проводять такі собі міні-збори...
– Зараз я працюю за індивідуальним графіком. Після гри з «Шахтарем» відчув дискомфорт, але навіть не підозрював, що отримав ушкодження. У вівторок пройшов необхідний медогляд. Термін відновлення? Все залежить від мого організму. Сподіваюсь, за 5-7 днів буду в нормі. До поєдинку в Кропивницькому підійду у повній готовності.

– Волею календаря чемпіонату України «Карпатам» доведиться три матчі поспіль проводити поза домашніми стінами...
– Звичайно, на домашньому стадіоні та при рідних вболівальниках завжди приємно грати. Але на виїзді теж необхідно брати очки. «Зірка» та «Ворскла» сильні суперники, їхні результати в чемпіонаті це тільки підтверджують. Та ми будемо намагатись виходити на поле та диктувати свою гру.

– Зараз мабуть не стільки говорять про гру команди, як про ситуацію із вболівальниками...
– Звичайно, для кожного цей момент є неприємним. Я маю знайомих хлопців з карпатівського сектору, з якими доволі часто спілкуюсь. Вболівальникам потрібен результат, ми повністю це розуміємо. Як владнати конфлікт? Кращого вирішення ситуації, аніж перемоги «Карпат» годі й вигадати.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе
Футбол | 24 апреля 2024, 18:08 1
Топ-10 ветеранов в возрасте 35+, которые продолжают карьеру в Европе

Для кого-то из них предстоящее лето, вероятно, принесет момент, когда придется попрощаться

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.