Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 сентября 2017, 09:56
2335
8

Дмитро КРАВЧЕНКО: «В Україні зараз чемпіонат, як у Англії»

Гравець «Ворскли» поділився очікуваннями від матчу проти «Вереса»

| Обновлено 16 сентября 2017, 09:56
2335
8
Дмитро КРАВЧЕНКО: «В Україні зараз чемпіонат, як у Англії»
ФК Ворскла. Дмитрий Кравченко

Футболіст «Ворскли» Дмитро Кравченко розповів про історичне звершення, специфіку тренувань у клубі та ситуацію, коли «забуваєш» ударити по воротах

— Дмитре, Ви стали автором, імовірно, найшвидшого гола в історії «Ворскли»…
— Мені приємно, тим паче це мій перший забитий м’яч за основну команду. Давно хотів це зробити, ніяк не виходило. Іноді здавалося, партнери вже більше за мене хочуть, щоб я нарешті забив.

— Статистика свідчить, що в шести матчах Чемпіонату Ви лише раз влучили у площину воріт, і цей удар виявився результативним! Що заважає бити частіше?
— Щось подібне мені всі говорять — тренери, партнери. Я справді рідко б’ю по воротах, і сам для себе не можу пояснити, чому так виходить. Мабуть, приємніше віддати пас партнерові, тому «забуваю» бити.

— У післяматчевих коментарях представників «Ворскли» відчувалося розчаруванням нічиєю з «Олімпіком», хоча після того, як рахунок став 1:1, Ваша команда створила тільки один голевий момент (у Чеснакова).
— Нам хотілося виграти. Після поєдинку в нашій роздягальні була така атмосфера, ніби ми програли… Матч видався специфічний: ні ми, ні донеччани не створили багато моментів, було більше боротьби. Взагалі зустріч вийшла дуже бойовою. Ми реально хотіли виграти ще й тому, щоби взяти реванш за ті 2:3 навесні.

— 12 числа полтавці провели двосторонку — доволі неординарне явище для періоду, коли команда грає й тренується у звичному режимі.
— Скажу більше: з поверненням у клуб Івана Дмитровича Балана двосторонки стали у нас регулярним явищем — тренери організовують їх на через два дні після кожного календарного матчу! Раніше ми теж практикували їх, але не регулярно. Так що ми, гравці, не здивовані!

— У суботу «Ворскла» поїде в гості до «Вереса» — команди, котра за останні тури показала наявність помітного атакувального потенціалу.
— Нам, коли чесно, доводиться чути думки, мовляв, ми сильніші за рівнян, але я з цим не погоджуюся. Приклад — те, як вони зіграли з «Шахтарем» і «Карпатами»… Що ж, очікуємо цікавого матчу. Бойового.

— Про ту ж гру проти рівнян: по суті, вона центральна в турі — з огляду на турнірну таблицю. Як можна прокоментувати таку зміну «системи координат» у клубному футболі України?
— Розумію, про що натяк… Минулого року наші гравці багато вголос говорили про «бронзу», а в підсумку «Ворскла» не вийшла навіть у першу шістку Чемпіонату… У нас зараз чемпіонат, як у Англії: кожен може переграти кожного, будь-яка команда здатна пробитися в єврокубки. Приклад — «Олександрія»: п’ять років тому вона грала в Першій лізі, тепер два рази поспіль виступала в Лізі Європи, а в цьому Чемпіонаті поки йде на передостанньому місці. Всі можуть як опуститись, так і піднятися. Та й рано робити висновки — лише вісім турів пройшло…

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 9
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 24 апреля 2024, 17:24 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rubey
Такой же чемп и на первенство области - там тоже каждый может обыграть любого, но до Англии им как раком до Луны.
Геннадий Горбан
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
deN_92
А що в нас Динамо з Шахтарем теж кожен може переграти? і в нас стільки ж претендентів на 1-2 місце, як і в Англії?
perspektivny5
Просто класс команд не уровнялся а очень опустился!К примеру Зирка пять лет назад с таким составом барахтались бы в середине пердива а не в примеру не на 9 месте.Уровень упал нереально,деньги ушли из футбола.
Алексей Папахин
о чем этот ребенок говорит ,какая Англия?!
Comraddm
А все просто: нет Металлиста и Днепра.
Раньше были забронированы четыре первые места, теперь только два.
Alexey Antonenko
По этому принципу первая лига чемпионат Англии напоминает больше. И кол-вом команд, и "непредсказуемостью результата" и плотностью верхушки турнирной таблицы.
Роман Хоротов
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил