Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 сентября 2017, 20:16
5127
18

Нульова нічия між Зорею та Карпатами при грі в одні ворота

Команда Юрія Вернидуба мала беззаперечну перевагу на протязі всієї гри, але не втілила її в голи

| Обновлено 17 сентября 2017, 20:16
5127
18
Нульова нічия між Зорею та Карпатами при грі в одні ворота
zarya-lugansk.com
Після недавньої єврокубкової поразки «Зорі» наставник луганського клубу Юрій Вернидуб зробив мінімальні зміни у стартовому складі своїх підопічних. Замість Чечера, Луньова та Андрієвського на поле вийшли Харатін, Опанасенко та Бабенко. Сергій Зайцев, який майже після річної перерви повернувся на тренерський місток «левів» і, до речі, у рідному для себе Запоріжжі, зробив набагато суттєвіші ротації. Після тривалої перерви повернулися в основу Мисак, Ксьонз (відновився після травми) і Нестеров. Гладкий, підписавши нещодавно новий контракт з «Карпатами», одразу зайняв місце на вістрі атаки «зелено-білих». Мякушко ж, який минулий сезон  закінчував у «Ворсклі», дебютував у складі львівського клубу, і для нього це вже 5-й клуб у Прем’єр-лізі.
 
Вже  у дебюті гри господарі поля могли відкрити рахунок, але після розіграшу кутового Іурі головою з ударної позиції пробив над поперечиною. Господарі продовжували небезпечно атакувати, проте завершальним передачам партнерам бракувало влучності, зокрема Громову. Згодом Артем вже хапається за гольову, у своєму стилі пробивши сходу впритул з дальньою штангою.
 
Намагався збільшити лік свої голів у чемпіонатах і Гладкий, за плечима якого вже 81 (!) гол у Прем’єр-лізі. Проте захисники «Зорі» встигали випереджати грізного форварда, а в деяких епізодах бракувало влучності передачам його партнерів. Під кінець тайму збільшив напругу у штрафному гостей Іурі, який після пасу Громова, обіграв одного захисника, але пробив знову неточно. Вистрілив у «молоко» з-за межі штрафного і Бабенко. Міг забити гол у «роздягальню» «Карпат» Сваток, але Мисака «підстрахувала» штанга (!), і Нестеров вчасно розрядив ситуацію.
 
Підчас перерви Юрію Вернидубу довелося замірити бразильця Іурі, який рід кінець тайму отримав ігрове пошкодження. На початку другого тайму «Зоря» виконали декілька кутових ударів, проте «чорно-білим» пробити захисні ряди «левів» не вдавалося. Вчасно зіграв на виході і Мисак, випередивши на мить досвідченого Караваєва, який у цій грі був і капітаном «Зорі».
 
«Зоря» продовжувала більше атакувати, і Мисак знову рятує «Карпати», у падінні приборкавши м’яч після удару Луньова. Ігрових зіткнень у цьому поєдинку не бракувало, і арбітру Романову доводилося втихомирювати гравців обох суперників з допомогою жовтих карток.
 
Вдруге  у цьому матчі пощастило гостям і після дальнього обвідного удару Караваєва, коли м’яч знову влучив у стійку воріт Мисака. Підопічні Сергія Зайцева при першій нагоді гостро контратакували, і після навісної передачі Сухоцький головою на мить випередив Гладкого.
 
Обидві команди швидко переходили середину поля, і гравці «Зорі» вкотре втратили нагоду забити свій 500-й гол у Прем’єр-лізі: цього разу зі штрафного влучив у хрестовину воріт Андрієвський. Під кінець матчу вже Федецький у підкаті блокував удар Громова, не давши Артему вразити ворота Мисака, який був одним з кращих гравці у цій грі. У цьому переконався і Андрієвський, який потужно пробивав зі штрафного під поперечину воріт Романа. 
 
Через мить Андрієвський вже залишив свою команду вдесятьох, побачивши «червоне світло» після другого попередження від арбітра. Тепер вже «Карпати» заволоділи ініціативою, проте завершальним ударам Мякушка та Кортеджано також бракувало влучності.
 
У підсумку «Карпати» рекордний, 200-й раз зіграли унічию у чемпіонатах, на одну «мирову» випередивши «Дніпро». Завершилася гольова серія «зелено-білих» на полі «Зорі», яка тривала 8 ігор поспіль. Львівська команда у важкому поєдинку поповнила свій очковий багаж, потіснивши «Сталь» на передостаннє місце у турнірних перегонах.
 
Юрій НАЗАРКЕВИЧ 
 
«Заря» – «Карпаты» – 0:0
 
«Заря»: Андрей Лунин, Александр Сваток, Артем Гордиенко, Артем Сухоцкий, Евгений Опанасенко, Игорь Харатин (Александр Андриевский, 64), Александр Караваев, Артём Громов, Дмитрий Гречишкин, Руслан Бабенко, Иури Фрейтас (Максим Лунёв, 46)
«Карпаты»: Роман Мысак, Андрей Нестеров, Гуидо Кортеджано, Артем Федецкий (Денис Мирошниченко, 89), Иван Лобай, Амбросий Чачуа (Дмитрий Клёц, 57), Павел Ксенз (Карраскаль, 73), Олег Голодюк, Сергей Мякушко, Александр Гладкий, Франсиско Ди Франко
 
Арбитр: Виталий Романов (Днепр)
 
 Дмитрий Гречишкин, 13. Максим Лунёв, 63. Александр Андриевский, 72. - Андрей Нестеров, 5. Франсиско Ди Франко, 32. Олег Голодюк, 66. Артем Федецкий, 68. Гуидо Кортеджано, 96..
 Александр Андриевский, 88.
 
Удары (в створ): 20 (7) – 2 (0).
Угловые: 11 – 2.
Офсайды: 2 – 1.

Зрителей: 2.367.
 
 
Протокольные данные сверены с официальными.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: «Сила украинцев – в характере»
Футбол | 28 марта 2024, 14:28 1
Дмитрий МИХАЙЛЕНКО: «Сила украинцев – в характере»

Главный тренер сборной Украины U-19 прокомментировал выход своей команды на Евро

Комментарии 18
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Lawyer
Команда Юрія Вернидуба мала беззаперечну перевагу на протязі всієї гри, але не втілила її в голи
__________________
"на протязі" можна піську застудити, а в даному реченні повинно бути вжито слово "протягом".
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
l_pogulianka
Цікаво,гравці "Карпат" здогадуються у який вид спорту вони грають )))...слів не має
Patriot  UA
Окрім бажання та Мисака у Карпат усе решта ноль! У Зорі дикий не фарт
killiastorm
Атчьот позже апять па-рускі?
mipupo
Что то не то с Зарей творится. Не удивлен теперь, что Эстерсунду проиграли.
deN_92
удари в ствір: 7-0
сейви: 0-7
baranbaranovich
Футболисты бл..ть, да вам на поле картошку копать, а не в футбол играть
vasyan86
Гм, багато хто останнім часом іронізував з приводу можливого результату гри з ЧО, так от зайва була ця іронія...
Космонавт ДК
Дулуб перша гра - зачьот..
Sunrise
И так тяжело, ещё и нефарт уже какую игру. Ну а судья четкий: Федецкого простил, Голодюка простил, а Андриевскому за 1,5 фола - удаление...
alekos59
разрекламированный громов - нулевой форвард !!!