Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 12 сентября 2017, 10:23
1928
0

Несподіваний фінал Кубку України з картингу в Національних класах

Огляд IV-го етапу

| Обновлено 12 сентября 2017, 10:23
1928
0
Несподіваний фінал Кубку України з картингу в Національних класах

Неймовірно цікавими гонками завершився останній етап Кубку України у Національних класах. До звичних учасників змагання долучилися також представники інших Чемпіонатів з метою розкатитися на Лтаві перед двома поспіль гоночними уік-ендами на цій трасі. Після перших суботніх фіналів, результати яких виявилися досить несподіваними через різномаіття подій в кожному класі, всі з нетерпінням чекали продовження. А через рішення організаторів провести всі гонки одним днем, субота виявилася справді насиченою і цікавою.

Основна боротьба в класі 125 склалася між Дерюгою Олександром, Іллею Телюком та Олександром Ткаченко. Безумовно, яскравим поповненням класу став виступ Дениса Мартинюка, який у другому фіналі обходить спочатку Сарапук Владислава, а потім і Ткаченко та нав'язує боротьбу Телюку, часом навіть виходячи на другу позицію, але в решті фінішувавши третім. В підсумку у нього V-те місце у етапі. Підсумок: обидва рази виграє Дерюга Олександр ("Лідер", Харків) і по праву займає перше місце, друга позиція за Іллею Телюком ("Лідер", Харків), і срібло у Ткачука Олександра, також представника Харківської команди.

В класах Піонер-Н та Ротакс Мікро гонки проходили спільними. По заліку класу Ротакс Мікро перше місце посідає Коржавін Дмитро ("Оса карт", Кам'янське), друге - Нельга Ярослав ("Картпром", Дніпро), третє - Антон Мороз ("Дніпро Карт", Кам'янське), і четверте - Вероніка Ярошенко ("Лідер", Харків).

В Піонер-Н кращим був Грабець Матвій (КК "Тернопіль"), друге місце займає Андруша Матвій з Чернігова, Михайло Черниш ("Дніпро Карт", Кам'янське) посідає третє місце.

В класі Мікро цього разу не було рівних Марку Чупініну, який у підсумку посідає перше місце (команда "Картпром", Дніпро). Лев Слюсаренко ("Інгул Карт", Київ) займає другу ступінь п'єдесталу. А бронзу виборює Тимофій Владимиров ("Дніпро Карт", Кам'янське).

Мороз Антон цього разу приймає участь відразу в двох класах і в Піонер-Н здобуває впевнену перемогу (команда "Дніпро Карт", Кам'янське). Друге місце за підсумками етапу у Артема Кобилянського (ДЮСШ "Автомобіліст", Київ). І бронзу здобуває Владислав Ткачук (смт.Володарка).

Цікавими та напруженими видалися гонки в класі Безкоробка-Юніор, переможцем якого стає Андрій Одиниця ("Лідер", Харків). Срібло у його однокомандника - Микити Фурніки. І третє місце займає Олександр Бліхар (ФКТО "Тернопіль").

У Безкоробці першим обидва рази заїжджає Осінний Сергій ("Оса Карт", Кам'янське), друге місце виборює Сергій Трайнов (також "Оса Карт", Кам'янське). Бронза у Чернишова Дениса (ДЮСШ "Автомобіліст", Київ).

Дякуємо Кубку України в Національних класах за цікавий сезон та нові відкриття і чекаємо на нагородження переможців!

Николай Гой
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор
Футбол | 16 апреля 2024, 01:30 2
Челси – Эвертон – 6:0. Четыре мяча Коула Палмера. Видео голов и обзор

Смотрите видеообзор матча 33-го тура Английской Премьер-лиги

Цыганков заинтересовал два европейских гранда
Футбол | 15 апреля 2024, 14:22 6
Цыганков заинтересовал два европейских гранда

«Бавария» и «Барселона» хотели бы заполучить украинца в состав своих команд

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.