Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 07 сентября 2017, 10:52
549
0

Максим САНДУЛ: «До України завжди приємно повертатися»

Баскетболіст «Будівельника» поділився очікуваннями від нового сезону

| Обновлено 07 сентября 2017, 10:52
549
0
Максим САНДУЛ: «До України завжди приємно повертатися»
ФБУ. Максим Сандул

Логічним завершенням представлення новачків Будівельника в це міжсезоння є інтерв'ю з третім з гравців, що долучилися до складу «будівельників» цього літа. На кілька запитань клубної прес-служби після Кервина Бристола та Ігоря Чумакова погодився відповісти й Максим Сандул.

- Максе, ти повертаєшся в Україну після двох сезонів за кордоном (2015.16 - іспанська Манреса, 2016/17 - польський Торунь - прим.). Розкажи, в чому вдалося додати за цей період, і в цілому про досвід гри в сильних європейських чемпіонатах.
- У різних країнах як тренувальний, так і ігровий процес йшов по-різному. В Іспанії було дуже важко за рахунок того, що тренувань було дуже багато і вони були дуже довгими. У Польщі було навпаки - тренування були коротші і давалося більше часу на відпочинок. Все це залежало від тренера. Бути закордоном - це чималий досвід. Ти знаходишся у іншому середовищі, спілкуєшся з людьми з іншим менталітетом. Все це пішло в плюс. А до України завжди приємно повертатися, особливо до Києва. Це моє місто.

- Чи стежив ти за чемпіонатом України в цей час і чого чекаєш від його рівня зараз?
- Так, ці два роки я постійно дивився ігри, стежив за своїми друзями. Стежив за Будівельником, Дніпром, Хіміком. У мене часто співпадало так, що ігри припадали саме на час відпочинку між тренуваннями. Я думаю, в новому сезоні рівень Суперліги буде вищим, ніж у два попередні роки. Сподіваюся на це. Бачу, що команди посилюються, підписують легіонерів. Думаю, буде хороший чемпіонат.

- У Будівельнику ти будеш грати зі своїми екс-партнерами по БК Київ Пашею Крутоусом і Русланом Отверченком. Чекаєш чогось особливого від цього возз'єднання?
- Звичайно, адже ми з дитинства грали разом. Це був один з головних аргументів на користь переходу у Будівельник - завжди приємно грати з людьми, з якими був пліч-о-пліч багато років. У нас хороше взаєморозуміння.

- Поділися своїми враженнями від тренувального процесу Будівельника.
- Поки що усім задоволений. Якщо тренер бачить, що команда втомлюється, дає їй відпочити. У той же час, ми отримуємо оптимальні навантаження як у фізичній підготовці, і в ігровому плані. Для мене це теж новий досвід. Як я вже говорив, в кожній команді свої нюанси у тренувальному процесі. Тут цікаві тренування.

- Цього літа ти встиг також попрацювати зі збірною України. Розкажи про цей досвід. Чи допомогло це тобі краще підготуватися до зборів з Будівельником?
- Так, звичайно. Я підійшов до тренувального табору вже в якихось кондиціях. Тренування з кращими українськими гравцями, звичайно ж, стали для мене безцінним досвідом.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 10:15 5
Саутгейт хочет, чтобы УЕФА изменил одно из правил регламента Евро-2024

Главный тренер сборной Англии хотел бы видеть больше игроков в заявке свой команды

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.