Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
1066
2

Post Scriptum. Оценка судейских решений в 7-м туре Премьер-лиги

Комитет арбитров разобрал судейские решение по итогам седьмого тура

Post Scriptum. Оценка судейских решений в 7-м туре Премьер-лиги

7-ий тур, 27.08.2017, “Верес” - “Шахтар”

36 хв. Винесення ЖК гравцю № 7 команди господарів за порушення скоєне у необачній манері у відношенні футболіста № 8 команди гостей було правильним рішенням.

57 хв. Правильне рішення - винесення ЖК гравцю № 44 команди гостей, який скоює очевидне порушення, напавши ззаду на суперника, а потім ще і не погоджується із правильним рішенням, демонструючи очевидну незгоду.

66 хв. Правильним рішенням було винести попередження (ЖК) гравцю № 11 команди гостей, який, незважаючи на отримання ШУ на користь власної команди за попереднє звичайне порушення скоєне футболістом № 22 команди господарів, демонструє неспортивну поведінку, грубо штовхаючи у груди свого безпосереднього суперника.

68 хв. Правильним рішенням було винести ЖК гравцю № 11 команди господарів за порушення, скоєне не за Правилами у вигляді блокування свого безпосереднього суперника.

75 хв. Правильним рішенням було продовжити гру, а не призначати 11-метровий удар на користь команди гостей. Гравець № 32 команди господарів ледь-ледь торкається футболіста № 99 команди гостей, який падає, проте він також визнає відсутність будь-якого порушення і одразу повертається до гри. Ясна ситуація, що не потребує покарання.

80 хв. Правильна та очевидна ЖК винесена гравцю № 8 команди гостей за демонстративні та нахабні протести проти правильного рішення за порушення скоєне проти нього.

90 хв. Правильний та ідеальний підрахунок компенсованого часу − 5 хв через заміни та перерви у грі для надання медичної допомоги.

90+1 хв. Правильне вилучення з поля для гри асистента тренера команди гостей за поведінку, яка не відповідає вимогам Правил Гри та методичним рекомендаціям УЄФА стосовно поведінки на лаві запасних та у технічній площі. Ці положення були підтверджені Комітетом арбітрів ФФУ під час семінару, що відбувся 7 серпня 2017 року.

7-ий тур, 27.08.2017, “Зоря” - “Чорноморець”

15 хв. Правильне застосування переваги в ситуації пов’язаній із початком контратаки. Після завершення ігрових дій було правильно винесене попередження гравцю № 7 команди гостей за очевидне порушення на початку атаки проти футболіста № 28 команди господарів.

23 хв. Гравцю № 77 команди гостей було правильно винесено ЖК за затримку ззаду при контратаці футболіста № 18 команди господарів.

25 хв. 11-метровий удар на користь команди господарів було призначено правильно. Гравець № 5 команди гостей, якого обійшов нападник, футболіст № 39 господарів, перешкоджає його просуванню до воріт, навмисно розбалансуючи його та завалюючи його на газон. ЖК гравцю № 5 винесена правильно за зрив перспективної атаки.

50 хв. 11-метровий удар на користь команди господарів було призначено правильно. Гравець № 96 команди гостей, перебуваючи у штрафній площі, здійснює навмисну затримку ззаду проти футболіста № 19 команди гостей, зриваючи перспективну атаку, що розвивалась в напрямку воріт суперника.

74 хв. АА № 1 прийняв правильне рішення продовжити гру, а не фіксувати поза грою при перспективній контратаці команди господарів.

82 хв. Гравцю № 8 команди господарів було правильно винесено ЖК за необачні дії проти футболіста № 42 команди гостей.

88 хв. Гравцю № 16 команди гостей було правильно винесено ЖК за нерозсудливі дії проти футболіста № 2 команди господарів. Ситуація не є СІП тому, що при атаці було зіграно в м’яч стопою, яка не була високо піднятою і не мала функцію «молоту».

7-ий тур, 26.08.2017, “Сталь” - “Зірка”

11 хв. Гравець № 3 команди господарів скоює очевидне порушення у вигляді блокування, тримаючи м’яч нерухомим на газоні, арбітр фіксує порушення, а у відповідь гравець № 3 господарів вибиває м’яч, демонстративно показуючи власну незгоду. Усного зауваження недостатньо − футболіст повинен отримати попередження.

25 хв. З боку захисника гостей відбувається передача м’яча назад, проте вона не є спрямованою і м’яч йде убік. В цьому випадку воротар має право зіграти руками і, при цьому, він не скоює порушення.

34 хв. Було правильно призначено ШУ без винесення ЖК тому, що вона в цьому випадку непотрібна. Гравець № 11 гостей робить навісну передачу і футболіст № 15 господарів, який розташовуються перед ним, впливає на політ м’яча рукою.

45+1 хв. Не вистачає послідовності у дисциплінарних рішеннях. Гравець № 3 команди господарів скоює порушення проти футболіста № 7 команди гостей. При цьому призначається ШУ і робиться лише усне зауваження. В наступному епізоді гравець № 55 гостей скоює порушення, затримку проти футболіста № 94 команди господарів. Правильні ШУ та ЖК. Між двома дисциплінарними санкціями відсутня послідовність.

62 хв. Гравець № 45 команди гостей під час перспективній контратаці, що відбувалась перед штрафною площею, скоює очевидне порушення, збиваючи на газон футболіста № 1 команди господарів. ШУ було призначено правильно, проте не вистачає винесення ЖК гравцю № 45 команди гостей.

69 хв. Правильна оцінка ситуації в штрафній площі − лише продовжити гру. Гравець № 11 команди гостей падає у штрафній площі після легкого взаємного контакту з футболістом № 15 господарів. Падіння відбувається у природній спосіб за відсутності точки опори у динаміці бігу.

72 хв. Масова конфронтація між різними гравцями обох команд. Управління гравцями не було виконано з належною точністю та жорсткістю у відповідності до Правил Гри. Хоча і було правильно ідентифіковано відповідальних, яким було винесено 4-ри ЖК, у рішенні не вистачає 2-ох ЧК. Гравця № 7 гостей, який є винним за удар головою та завалення на газон футболіста № 11 гостей, слід було вилучати. Таке ж рішення з ЧК повинно було прийняте щодо гравця № 3 команди господарів, який аж два рази обома руками хапався за горло безпосередніх суперників, спочатку футболіста № 55 гостей, а згодом гравця № 7 команди гостей. 4-ий арбітр повинен був допомогти головному арбітру з прийняттям правильних санкцій.

77 хв. Правильна оцінка ситуації із пасом назад, який виконав захисник гостей у бік воротаря власної команди. М’яч вибивають назад, застосовуючи стегно, а не ступню, у чіткій відповідності до Правил.

82 хв. Правильні дії на м’ячі з боку гравця № 44, який веде єдиноборство з футболістом № 8 гостей. Правильне призначення кутового удару.

84 хв. Правильне призначення ШУ на користь господарів, проте гравець № 16 господарів одразу після свистка використовує руки у неналежний спосіб проти футболіста № 93 гостей. 4-ий арбітр повинен був допомогти головному арбітру з фіксацією порушення та винесенням ЖК гравцю № 16 команди господарів.

85 хв. Правильна оцінка ситуації за боку АА № 2 − прапорець внизу, поза грою немає. Гравець № 10 гостей розпочинає контратаку, а воротар команди господарів (№ 71) у спробі відбити м’яч завдає удару в ногу. Було правильно призначено 11-метровий удар та винесена ЖК гравцю № 71 (воротарю). В цій ситуації не йдеться про ЗОГМ і правильно була винесена лише ЖК.

88 хв. Правильна фіксація поза грою на нападнику господарів при розвитку перспективних дій.

7-ий тур, 26.08.2017, “Олімпік” - “Карпати”

19 хв. Не вистачає ЖК гравцю № 44 команди господарів за підкат ззаду виконаний у нерозсудливій манері проти футболіста № 11 команди гостей. В цьому випадку усного зауваження недостатньо.

44 хв. Під час дій гравця № 44 гостей на футболісті № 22 господарів у штрафній площі команди гостей гру було продовжено правильно. Чиста гра у м’яч.

45 хв. Не вистачає ШУ та ЖК гравцю № 15 команди господарів, який ще до того, як м’яч прилетів, використовує проти футболіста № 21 гостей руки у неналежний спосіб. Гру слід було відновити ШУ на користь гостей, а не вкиданням з-за бокової лінії з fair play.

52 хв. Не вистачає ЖК гравцю № 11 команди господарів, який скоює порушення у необачній манері проти футболіста № 44 команди гостей.

58 хв. Не вистачає ЖК за симуляцію гравцю № 11 господарів, який негайно падає у штрафній площі після незначного дотику руки, який ні на що не вплинув, з боку футболіста № 44 команди гостей. За таку ситуацію слід карати негайно.

64 хв. Правильне застосування переваги при очевидному порушенні в контратаці гравця № 4 господарів проти футболіста № 21 гостей. Правильне рішення продовжити гру та винести ЖК після завершення ігрового епізоду.

66 хв. Не вистачає ЖК для гравця команди гостей, який стає перед м’ячем та перешкоджає відновленню гри при виконанні ШУ гравцем команди господарів. Неспортивна поведінка.

70 хв. Правильне застосування переваги при очевидному небезпечному порушенні гравця № 54 гостей проти футболіста № 96 господарів. Правильне рішення продовжити гру та винести ЖК після завершення ігрового епізоду.

7-ий тур, 27.08.2017, “Олександрія” - “Ворскла”

28 хв. АА № 2 правильно тримає прапорець унизу, коли гості забивали м’яч. Поза грою немає. Правильне застосування техніки «чекай та дивись».

32 хв. Правильна фіксація поза грою з боку АА № 2 − нападник гостей повертається назад і не може сам втручатися в гру

49 хв. Гру було продовжено правильно: захисник гостей не виконував передачу назад і тому воротар має право нормально зіграти руками.

52 хв. Правильна оцінка ситуації, що відбувалась у штрафній площі гостей. Захисник не скоює порушення «навмисна гра рукою». Рука знаходиться на корпусі у природному положенні.

57 хв. Правильна оцінка ситуації, що відбувалась у штрафній площі гостей. Гравець № 23 гостей не скоює порушення проти футболіста № 11 господарів. Тут не йдеться про ситуацію, яка б заслуговувала на покарання.

90+1 хв. Правильна оцінка з боку АА № 2 щодо ситуації «гол є − голу немає». М’яч чітко відскакує до лінії воріт і тому гру було продовжено правильно.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты
Футбол | 29 марта 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: Не было б исполнителей, как Мудрик, Цыганков – не отдал бы ассисты

Георгий прокомментировал победу сборной Украины над Исландией (2:1)

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 24
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Ракицкого недьзя было удалять с поля, он бы не приехал на игру с Турцией, он очень обидчивый по жизни....
vitaha33
А де про те, що ракицькому потрібно було після закінчення моменту показувати другу жовту, коли він хватав вибігавшого сам на сам двома руками?