Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
850
0

Роман КОВАЛЬЧИК: «Радий, що зіграємо з лідерами європейського футзалу»

Головний тренер СК «Сокіл» про завдання команди на міжнародному турнірі «Futsal Masters»

Роман КОВАЛЬЧИК: «Радий, що зіграємо з лідерами європейського футзалу»
sokil.km.ua, Роман Ковальчик
Головний тренер СК «Сокіл» Роман Ковальчик підбив підсумки виступів команди на «Кубку Свободи-2017», а також поділився очікуваннями та завданнями, які стоять перед його підопічними на турнірі «Futsal Masters» у Польщі.
 
– Романе Миколайовичу, які ваші враження від «Кубку Свободи-2017» та підсумкового результату ваших підопічних?
– Перш за все, «Кубок Свободи-2017» був проведений на дуже високому рівні. Організатори молодці, і всі команди-учасниці залишилися дуже задоволеними. Їх тренери отримали багато поживи для роздумів, в тому числі і ми. Побачили те, що треба змінити та покращити при подальшій підготовці до сезону.
 
– Через декілька днів СК «Сокіл» вирушає до Польщі, де зіграє на міжнародному турнірі «Futsal Masters». На ваш погляд, на скільки команда готова на даному етапі до таких відповідальних змагань?
– На вісімдесят відсотків. Нам ще є багато чого виправляти та доводити до логічного закінчення в ракурсі підсилення гри. Цього тижня проводили роботу над помилками, які мали місце на «Кубку Свободи», і зараз ще подивимось, що нам покаже турнір у Польщі. Після нього у нас буде час все проаналізувати та у всеозброєнні підійти до старту нового сезону.
 
– «ЕРА-ПАК», «Рекорд», «Лолло Каффе Наполі». Якими ви бачите перспективи СК «Сокіл» у цій підгрупі і з яким із суперників очікуєте зустрічі найбільше?
– Перш за все, «хлопчиками для биття» ми точно не будемо. У нас стоїть завдання виграти групу. Може це хтось неправильно сприйме, у хлопців є налаштування на це, вони повинні боротися лише за перше місце, і починаємо відчувати, що це можливо та реально. У нас надзвичайно молода та голодна до трофеїв команда. Група у нас дуже сильна, і я радий, що ми зіграємо з лідерами європейського футзалу.
 
– Продовжуючи тему суперників «Сокола» на груповому етапі «Futsal Masters», можна погодитись з тим, що їх склад за іменами як мінімум не поступається основному раунду Кубку УЄФА. Чи не відчувають гравці певного мандражу перед іграми з такими маститими опонентами?
– Ще не можу сказати (посміхається). Думаю, що невеличкий мандраж буде у всіх хлопців, оскільки ніхто з них ще не грав на тому рівні. Дякую нашим власникам за можливість зіграти на такому турнірі. Вони молодці, вони розуміють у якому ракурсі потрібно розвивати нашу команду, і мені це дуже імпонує.
 
– Польща – це країна з іншою культурою та традиціями, красивою архітектурою, мальовничими пейзажами. Як плануєте проводити час в проміжку між іграми?
– Максимально постараюсь наситити, аби гравці взяли для себе все те, що їм дійсно потрібно. Постараємося провести декілька екскурсій, аби наші гравці відчули весь той колорит та красу цієї країни. Будемо компонувати роботу з відпочинком, але головний акцент буде звісно на роботу.
 
Олександр ТАРАН
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину
Футбол | 18 апреля 2024, 13:38 7
10 самых известных футболистов, которых Дарио Друди привез в Украину

Новый спортдир «Полесья» ранее помог пристойно «затариться» легионерами «Зирке» и «Карпатам»

Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 03:33 1
Стефано Пиоли прокомментировал вылет Милана из Лиги Европы

Наставник «россонери» признал, что соперник лучше себя проявил в матчах 1/4 финала ЛЕ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.