Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 26 августа 2017, 00:11
1247
1

Збірна України поступилась Чорногорії на турнірі у Стамбулі

Наша збірна продовжує підготовку до чемпіонату Європи

| Обновлено 26 августа 2017, 00:11
1247
1
Збірна України поступилась Чорногорії на турнірі у Стамбулі
ФБУ
Міжнародний турнір у Стамбулі
Україна - Чорногорія 62:75 (17:18, 10:25, 20:20, 15:12)
Україна: Кравцов 10 + 5 втрат, Конєв 6 + 6 підбирань, Кольченко 5, Корнієнко 2, Мішула 0 + 3 передач - старт, Лукашов 8 + 4 передачі + 4 підбирання + 6 втрат, Отверченко 7, Липовий 7 + 4 передачі, Пустовий 6 + 4 підбирання, Крутоус 4, Бобров 2 + 4 підбирання + 3 передачі + 3 втрати, Зайцев 5.
 
Дебютна десятихвилинка проходила за рівної боротьби. Команда Чорногорії в атаці більше грала через фарбу, в той час як збірна України більше атакувала з дистанції. Під завісу чверті влучні кидки з-за дуги у виконанні Липового та Отверченка допомогли нашій команді на якийсь час вийти вперед, проте індивідуально в захисті українська збірна справлялася з опонентами далеко не завжди, чергуючи непогані захисні відрізки з відвертими провалами. Як підсумок, 18:17 після 10 хвилин на користь Чорногорії.
 
У другій чверті у збірної України з'явилися проблеми в атаці і суттєво погіршилася справи в захисті. Чорногорці не давали нашим хлопцям вільно дихати на чужій половині, що призводило до пожеж в атаці, погасити які Євген Мурзін не зміг ні тайм-аутами, ні активною ротацією. Як підсумок, за 10 хвилин збірна України набрала лише 10 очок, пропустивши при цьому 25. Не стримавши швидкі відриви чорногорців і давши розгулятися супернику в атаці, збірна України пропустила ривок і на велику перерву пішла, поступаючись 16 очок.
Чорногорія продовжувала контролювати гру і в третій чверті. Команда Богдана Таньевіча утримувала комфортну двозначну перевагy, балансуючи між командним нападом і сплесками індивідуальної активності Райса. Україна трохи налагодила гру в атаці, закинула вільні кидки і зіграла в швидких відривах, проте цього вистачило лише для того, щоб не програти третю чверть.
 
На жаль, в заключній чверті українській збірній вдалося лише наблизитися до суперника, скоротивши відставання до 9 очок, проте довести справу до повноцінного камбеку підопічні Мурзіна не зуміли. Чорногорія оперативно повернула собі двозначну перевагу і довела матч до перемоги. Збірна України, пропустивши ключовий ривок суперника у другій чверті, повернутися в гру так і не зуміла, зазнавши другої поразки на турнірі в Стамбулі.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:56 0
ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф

А также повторил или переписал много других достижений

Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо
Другие виды | 25 апреля 2024, 20:47 3
Напряженный финал. Билодид выиграла чемпионат Европы 2024 по дзюдо

23-летняя украинка в Загребе последовательно одолела 5 соперниц

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Andy Van
Це позорище, крім перемоги над румунами і не має чим похвалитись. Вважаю, що їхати і зливати всім, нафігне потрібно, хоть гроші зекономлять)))