Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
| Обновлено 20 августа 2017, 07:11
27731
26

Олександр Гвоздик нокаутував Крейга Бейкера

Український боксер впевнено розібрався з американцем

| Обновлено 20 августа 2017, 07:11
27731
26
Олександр Гвоздик нокаутував Крейга Бейкера
twitter.com

В американському місті Лінкольн відбувся вечір боксу,  в андеркарті якого свій бій провів перспективний українець Олександр Гвоздик. Зважаючи на проблему з підбором суперників, нашому співвітчизнику довелося зупинити свій вибір на маловідомому Крейгу Бейкеру.

Стартові раунди пройшли з перевагою українця - Олександр вирішив не ризикувати і вів бій з дальної дистанції, поступово розкручуючи суперника своїми ударами. Використовуючи перевагу в швидкості наш боксер продовжував тиснути на Бейкера,  але особливих дивідендів це не принесло - американець непогано захищався і намагався відповідати на кожен випад опонента. Ближче до середини поєдинку ситуація не змінилася - Гвоздик боксував дуже виважено, вирішивши зосередитися не на якості ударів,  а на їх кількості. Разом з тим, варто відзначити добротну роботу українця в захисті і незначну кількість пропущених випадів, які особливої загрози не несли. В шостому раунді після серії потужних ударів Бейкер опинився на канвасі,  проте зміг піднятися.  Як виявилося не надовго. Українець кинувся добивати суперника і рефері був змушений зупинити бій.

Подальші перспективи Гвоздика залишаються досить розмитими. Чемпіон світу у цій вазі - Адоніс Стівенсон, який володіє титулом WBC. Його наступним обов'язковим претендентом є колумбієць Елейдер Альварес - промоутери зазначають, що бій між цими боксерами відбудеться вже восени. А от далі починається справжній хаос - керівництво WBC обрало три поєдинки (два з них відбулися ще в липні), в яких і визначиться наступний претендент на зустріч зі Стівенсоном (звісно,  якщо він виграє у Альвареса).

До списку потрапили наступні бої: Саліван Барера - Джо Сміт (Барера UD12), Маркус Браун - Шон Монаган (Браун ТКО2) та, власне, Гвоздик - Бейкер. Як з трьох боксерів обрати одного - питання відкрите.  Ймовірно,  двоє з них проведуть поєдинок між собою, але ж хто стане третім зайвим?... Сподіваємося, що не українець. Надто багато питань,  надто мало відповідей.  Найкращим варіантом для нас залишається бій Гвоздика з Барерою/Брауном (орієнтовно, наприкінці року), а потім чемпіонський бій з переможцем пари Стівенсон - Альварес. Нам залишається тільки чекати.  

Олександр Гвоздик - Крэйг Бейкер TKO6

Микола ТИТЮК

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Obuhivsch1
Молоток - Гвоздик!
Vlad Rasevski
Браво Саша! Красавчик! Все по делу и потреновался заодно!
lasua
Стиль боя у Гвоздя, как кот лапкой... Благо удар нокаутирующий есть. Но хотелось бы увидеть бой с топом, чтоб видеть картину, где удар такой не так просто нанести. Ждем чемпионский бой!
Андрей Овчаренко
Явно разного уровня бойцы
Щетинин Максим
Хороший бой, Александра с победой. Думается перед Андре Уордом не помешало бы провести пару боев с более крепкой оппозицией. Чтобы к главному бою в жизни подойти во все оружие
tabinjoli999com.ua
вот есть же такое идиоты которые испортят настроение!! на сегодня среди профи УКрайнские боксеры идут по рейтингу так!!! первый самый титулованный Ломаченко, потом Усик, потом Гвоздик, потом Хитров. нету среди них клоунов!! не пишите всякую чуш, Вы этим обижаете своих друзей, знакомых, кто болеет за Усика !!
Олександр Вікторович
Чекав цікавого поєдинку, а побачив тренування нашого чемпіона. Суперник здавалося навіть не думав щось робити на рингу.
scorpio16
Наше золотое поколение в деле Лома Усик Гвоздик )) бой вышел неплохим , Саша работал , видно было, что если надо , то обороты поднять может конкретно . Понравилась работа на ногах , легко двигался+ удар есть,а вот что не понравилось , так это защита , тут надо работать , пропускал встречные удары , а это не совсем приятная картина ... А так с победой )) эстафета теперь у Усика я так понимаю
topexpertintheworld
Красава! Ждем титульного боя! С такой техникой и работой на ногах, шансы на пояс велики!
u.l.s.w
Гвоздик откровенно радует.С победой.
А чего стоит Усик покажет турнир.
raven1923
Молодец Саша,завидуйте к.цапы.
Roman Chorny
Главное чтоб соперников нормальных подберали!
Роман Жишкович
Супер перемога, молодець
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Mega_Start
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
pulse240
Одолел пиндоса)
nordik1980
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил