Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 19 августа 2017, 19:32
964
0

Гарячий початок картингового уік-енду

Перша гонка показала неймовірний рівень напруження

| Обновлено 19 августа 2017, 19:32
964
0
Гарячий початок картингового уік-енду

Перша ж фінальна гонка, що відбулася в суботу в класі Ротакс Майстер, «продемонструвала» рівень назріваючого протистояння. Гонка вдалася, м’яко кажучи, напруженою, але точно дуже цікавою та інколи несподіваною. Старт проходить достатньо спокійно і прогнозовано пілоти виходять в такій послідовності – Ткачук Ігор, Осінний Сергій та Сергій Подтергер. Валерій Мороз, нажаль, сходить через технічні проблеми ще на прогрівочному колі.

С самого початку дистанції Подтергер починає пресингувати Осінного та вже на другому колі обходить його, а Лякса Андрій обходить Скрябіна Ростислава. Далі - Подтергер обходить також і Ткачука і виходить в лідери гонки, але вже після прямої Ігор повертає собі втрачену позицію, а Подтергера також обходить Осінний. Тим часом боротьбі між Трайновим Сергієм та Сергієм Забєліним призводить до того, що Трайнов виходить вперед і займає четверту позицію. Кращим часом кола обмінюються Подтергер та Ткачук.   

Боротьба в середині пелетону продовжується і Скрябіна обходить також Іванов Олександр і таким чином виходить на шосту позицію. У лідерів тимчасове затишшя, хоча їдуть вони поруч один від одного. На 12 колі вилітає з траси Олександр Іванов, але самостійно повертається в гонку, втративши декілька секунд часу. На передостанньому колі Забелін обходить Трайнова і повертає собі втрачену на початку гонки четверту позицію.

Очікувано, під кінець дистанції активізується боротьба між лідерами. Осінний обходить Ткачука, але вже в кінці прямої все повертається на свої місця. Останні повороти та метри видаються дуже гарячими. Осінний намагається обійти Ткачука, вони порівнюються, і в цей же час свій шанс намагається використати Подтергер. Останній поворот проходять втрьох поруч !!! Трибуна механіків вибухає емоціями…)! Фініш в кращих традиціях жанру – три карти одночасно перетинають фінішну лінію і лише хронометраж визначає послідовність (фото з величинами розриву додається).

   Перемагає Осінний Сергій з перевагою в 0,040 секунди !

   «Розігрівочна» суботня гонка показала на що чекати завтра )))!!! Дякуємо пілотам та чекаємо продовження!

Николай Гой
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.