Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 августа 2017, 11:41
953
0

Редван МЕМЕШЕВ: «Невдачі Карпат – тимчасове явище»

Новачок «Карпат» поділився враженнями від перебування у львівському клубі

| Обновлено 18 августа 2017, 11:41
953
0
Редван МЕМЕШЕВ: «Невдачі Карпат – тимчасове явище»
ФК Карпаты

«Леви» поповнили свій склад екс-гравцем молодіжної збірної України та лідером луцької «Волині» Редваном Мемешевим. Новачок «зелено-білих» розповів у інтерв’ю Інформаційному центру ФК «Карпати» про свої враження від нової команди і поділився очікуваннями від свого карпатівського майбутнього.

– У мене лише найкращі емоції після підписання контракту з «Карпатами», – зізнається Редван. – Протягом трьох місяців я залишався без футболу. Щасливий, що став гравцем саме цієї команди. Тут хороший колектив, класні вболівальники і красиве місто.

– Тебе можна назвати ветераном галицько-волинських дербі...
– Так, я дійсно багато разів грав проти «Карпат». Головна асоціація, пов’язана з дербі – емоційність. Налаштування у всіх на такі матчі було максимальним. Ви, напевно, знаєте, як Віталій Кварцяний вміє налаштовувати на поєдинки... У мене було багато друзів і знайомих у «Карпатах». Крім того, багатьох знав заочно, адже не раз виходив проти них на поле.

– З ким саме був знайомий раніше?
– Дениса Мірошніченка знаю ще по молодіжній збірній. Романа Мисака ще взагалі з «Кримтеплиці» знаю, коли ми ще у першій лізі виступали. Словом, прийняли мене добре.

– Більшість своєї кар’єри ти провів у одній команді. Не важко було залишати «Волинь»?
– У Луцьку завжди була дуже хороша команда. І зараз також це добротний колектив з молодими хлопцями. Щодо мене, то мені треба було щось змінити... Засидівся я.

– Ти народився в Криму, однак більшу частину футбольної кар’єри проводиш на заході країни. Вже призвичаївся?
– У мене на півострові живуть родичі, періодично їх відвідую, жодних проблем не виникає. Захід України – дуже важливе місце для мене. Я тут провів чудовий період. Фактично на заході я з юності. Чотири роки відіграв у Луцьку, тепер маю нагоду виступати у Львові. Тут дуже хороші люди, а ще мені пощастило з партнерами по команді – завжди допоможуть і підтримають. Загалом можу сказати, що західна Україна – мій другий дім.

– Футболісти «Карпат» зараз перебувають не в найкращому настрої через не зовсім вдалий старт сезону.
– У команді дуже сильні футболісти. Я вважаю, що невдачі «Карпат» – тимчасове явище. Переконаний, що зовсім скоро у нас будуть інші результати. Ми маємо ціль – потрапити у першу шістку, а далі завоювати місце у Лізі Європи. Нам під силу зробити це, тому докладемо всіх зусиль для цього.

– Чи була у тебе розмова із Серхіо Наварро щодо твоєї позиції на полі?
– Коли тільки приїхав, ми відразу поспілкувалися. Тренер сказав, що хоче подивитися на мене у ділі. Запитав, де саме почуваю себе комфортно. У «Волині» я діяв, в основному, в атаці. У Львові я тренуюся вже протягом двох тижнів і можу сказати, що задоволений тим, як триває тренувальний процес. Хлопці і тренерський штаб добре до мене ставляться.

– У фізичному плані ти готовий дебютувати вже у неділю?
– Це вирішуватиме тренер, але я перебуваю у тонусі, адже тренуюся з командою. Щодо гри з «Олександрією», то авжеж, я готовий допомогти команді. Так, я був поза футболом протягом трьох місяців, однак зараз ввійшов у тренувальний ритм, відчуваю, що прогресую. Всі можливості і умови у мене є. Далі все залежить тільки від мене.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 00:28 17
Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ

Украинский вратарь совершил наибольшее количество сейвов в одном матче

Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца
Футбол | 18 апреля 2024, 08:35 4
Перес поздравил Лунина и принял решение насчет продления контракта украинца

Флорентино остался явно в восторге от игры Андрея в поединке Манчестер Сити – Реал

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.