Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
892
0

Рада дає «Добро»

24 грудня відбулося засідання Ради АМФУ

Протокол засідання Ради Асоціації міні-футболу України

24 грудня 2007 року                                                                            м. Київ

Присутні: Лісенчук Г.А., Братусь В.І., Деонега В.І., Сорочик Ю.Ю., Басов Б.І., Верещинський О.С., Дараган В.М., Дребужан С.А., Єлшанський О.А., Жовтоног О.А., Зубко М.М., Клименко Г.М., Кузьменко В.В., Лісенчук С.Г., Бєляєв В.К., Первушкін О.А., Повисший М.П., Савицький В.П., Червоний О.В., Копяк В.І.

Запрошені: Гора Г.В., Шокал Л.М.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про роботу з розвитку футзалу в Одеській області.
2. Про участь національної збірної команди України у фінальних іграх чемпіонату Європи та підготовки до відбіркових матчів Чемпіонату Світу.
3. Про підсумки роботи комітету арбітрів.
4. Про підсумки роботи інспекторського комітету.
5. Про розвиток дитячо-юнацької ліги.
6. Про проведення «Дня футзалу в Україні» 9 березня 2008 року.

Виступили: Копяк В.І., Лісенчук Г.А., Кузьменко В.В., Повисший М.П., Деонега В.І., Братусь В.І., Жовтоног О.А., Єлшанський О.А., Зубко М.М., Червоний О.В., Сорочик Ю.Ю., Басов Б.І., Клименко Г.М.           

ПОСТАНОВИЛИ:

1. Відмітити позитивну тенденцію розвитку футзалу в Одеській області. Клопотати перед ФФУ про нагородження почесними знаками Повалоцького Ю.О. та Копяка В.І.

2. Інформацію про участь національної збірної команди України у фінальних іграх Чемпіонату Європи та підготовки до відбіркових матчів Чемпіонату Світу прийняти до відома. Рекомендувати тренерському штабу збірних команд країни зосередити увагу на підготовці до відборкових ігор Чемпіонату Світу та Європи, з метою підготовки до котрих провести не менш чотирьох зборів. Звернути увагу тренерів клубних команд на їх відповідальність до підготовки гравців-кандидатів у збірну команду країни.

3. Інформацію про роботу комітету арбітрів та інспекторського комітету прийняти до відома. Відмітити покращення якості підготовки арбітрів та інспекторського корпусу за останні роки.
Рекомендувати Виконкому АМФУ підняти оплату за роботу по арбітражу та інспектуванню у спортивному сезоні 2008-2009 р.р. до 1000 грн.

4. У цілому схвалити роботу УДЮФЛ.
З метою подальшого розвитку дитячо-юнацького футзалу в Україні:
  - створити робочу групу у складі (Братуся В.І. – керівник, Деонега В.І., Симонов В.М., Червоний О.В., Лисенчук С.Г., Повисший М.П.) та розробити Програму навчання футзалу в ДЮСШ;
  - в 2008 році провести науково-практичну конференцію щодо проблем розвитку дитячо-юнацького футзалу;
  - виконкому АМФУ внести зміни у Регламент проведення всеукраїнських змагань у статті по компенсації розрахунків професіональних клубів з ДЮСШ;
  - зобов’язати клуби вищої ліги до безумовного виконання Регламенту у часті утримання власного або на договірних засадах ДЮСЗ із забезпеченням навчального-тренувального процесу та обов’язковою участю у змаганнях УДЮФЛ команд двох вікових категорій з чотирьох (U-14, U-15, U-16, U-17), які визначає клуб;
  - звернути увагу регіональних асоціацій на необхідність подальшого розвитку дитячо-юнацького футзалу та покращення взаємодій з УДЮФЛ.

5. Комітетам АМФУ, УДЮФЛ та регіональним асоціаціям всі офіційні змагання і турніри у 2008 р. проводити під знаком святкування 15-річчя АМФУ. До 1.02.2008 р. підготувати списки для нагородження тих, хто вніс вагомий внесок у розвиток футзалу в Україні.

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ФОТО. Семья – самая большая радость. Свитолина показала дочку, мужа и пса
Теннис | 02 мая 2024, 18:31 0
ФОТО. Семья – самая большая радость. Свитолина показала дочку, мужа и пса

Элина наслаждается приятными моментами, когда все могут собраться вместе

Журналист: «Пушич не выдерживал давления и впадал в стресс»
Футбол | 03 мая 2024, 11:30 9
Журналист: «Пушич не выдерживал давления и впадал в стресс»

В прессу попала информация о временах работы нынешнего коуча «Шахтера» в «Твенте»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.