Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
|
1085
0

Гандбольна Галичанка позмагається з командами Ліги чемпіонів

Львівська команда продовжує активно готуватися до нового змагального сезону, який стартує у вересні

Гандбольна Галичанка позмагається з командами Ліги чемпіонів
ГК Галичанка

З 19 липня до 2 серпня   гандболістки «Галичанки» перебуватимуть на зборах у смт.Лазурне Херсонської області. На зборах чемпіонки щодня проводять по три тренування на піску – так  підвищують  функціональну готовність та покращують свою фізичну підготовку. Після повернення зі зборів «галичанки» перейдуть на рідний гандбольний майданчик та закцентуються на спеціальній і техніко-тактичній підготовках. Крім того, тренери Тетяна Штефан та Анжела Савченко подбали й про змагальну практику для своїх підопічних. 19-20 серпня «Галичанка» візьме участь у міжнародному турнірі «Меморіал Хенріка Круглинського».

«Меморіал Хенріка Круглинського» є традиційним і цього року проводитиметься вдвадцяте. Участь у ювілейному турнірі попередньо зголосилися взяти шість команд: «Галичанка» Львів, «Заглембе» (Любін), «Погонь Щецин», ГК «Ларвік» (Норвегія), «Боруссія Дортмунд» (Німеччина) та ГК «Гомель» (Білорусь). Меморіал проходитиме у місті Любіні (Польща) в залі Центру регіонального спорту.

Сильний склад учасників обіцяє зробити змагання цікавими. До прикладу, дві команди – «Ларвік» та «Гомель» – виступають у найпрестижнішому Єврокубку –  Лізі чемпіонів. Додає інтриги змаганням і те, що з деякими командами «Галичанка» вже зустрічалася раніше і ці протистояння були дуже запеклими та напруженими. З чемпіонками Білорусі –   ГК Гомелем – «галичанки» суперничали у Балтійській Лізі-2016/17 рр. До слова, переможницями Балтійської ліги стали гандболістки «Гомеля». А з польською  «Погонню»  львів’янки сходились у півфіналі Кубку Виклику сезону-2015 та у першому кваліфікаційному раунді Кубку ЄГФ-2016/17.

Також цей турнір стане першим випробуванням для оновленої «Галичанки». Нагадаємо, що лави команди покинуло шестеро досвідчених гандболісток. Воротарка Єлизавета Гілязетдінова та польові  гравці Леся Смолінг (капітан) і Олеся Парандій перебралися у закордонні клуби; Наталія Туркало та Вікторія Сідлецька завершили ігрову кар’єру; Анастасія Дорожівська перейшла на тренерську роботу. Натомість до «Галичанки» доєдналося четверо новеньких дівчат: голкіпери Вікторія Салтанюк та Луїза-Марія Воронова і польові гравці  Юлія Головко та  Марина Савчук (останні три гандболістки є вихованками  Львівського училища фізичної культури).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти
Футбол | 18 апреля 2024, 07:15 1
Анчелотти оценил матч с Ман Сити, в котором Лунин дважды отразил пенальти

Карло прокомментировал победу «Реала» в ответном матче 1/4 финала Лиги чемпионов

Socca: курс на Кубок Европы 2024
Другие виды | 18 апреля 2024, 11:20 0
Socca: курс на Кубок Европы 2024

Кубок Европы 2024 по соккеру (Socca) разыграют 22 команды

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.