Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 июля 2017, 20:28
2550
9

Олексій ХАХЛЬОВ: «Не будемо постачальником очок жодному з клубів»

«Верес» провів прес-конференцію

| Обновлено 20 июля 2017, 20:28
2550
9
Олексій ХАХЛЬОВ: «Не будемо постачальником очок жодному з клубів»
veres.club

Перед першим домашнім матчем рівненського «Вереса» в УПЛ у клубному закладі «Верес Плейс» відбулася прес-конференція за участю керівників та партнерів Народного Клубу. Крім журналістів на неї завітала велика кількість вболівальників, які теж не соромились долучатися до діалогу. Отож, основні тези прес-конференції.

Представлення

Футбольній громадськості офіційно представили нових керівників та партнерів клубу: генерального директора ТОВ «ФК «Верес-Рівне» Андрія Паньківа; генерального директора ГС «Народний Клуб «Верес-Рівне» Євгена Донцова; голову наглядової ради ПАТ «Львівський холодокомбінат» (ТМ «Лімо»), який є генеральним спонсором НК «Верес», Юрія Копитка; співвласника титульного спонсора НК «Верес» корпорації «Global Development» Дмитра Кизиму.

Андрій Паньків:
-Особисто мені дуже приємно приєднатися до цього червоно-чорного руху. Колись був подібний задум у «Карпат», але рівняни пішли далі. Ми створюємо боєздатний колектив, який буде боротися за високі місця. Будемо все робити, щоб клуб виступав, мав хорошу тренувальну базу. Нині команда у Винниках, на одній з найкращих баз – стадіоні імені Богдана Маркевича. Там є чудові поля, готель, тренажерний зал. Щодо гравців, то обов’язково ще будуть придбання. Першочергово потребують підсилення опорна зона та лінія атаки. Працюємо над тим, щоб у нинішньому сезоні потрапити у першу шістку.

Євген Донцов:
-Приємно знову повернутися в клуб, бути разом з вболівальниками. Наша головна мета – показати усім, що без вболівальників футбол нікому не потрібний, що саме вболівальники дають стимул гравцям, менеджменту. Будемо працювати, насамперед, з членами клубу, робити усе, щоб наша родина ставала все більшою. Вже скоро збереться Координаційна рада НК «Верес». Я буду ініціювати те, щоб дати можливість ставати членами клубу не лише рівнянам, але й вболівальникам з інших регіонів та навіть міст. Адже нині ми на етапі переходу від регіонального клубу до клубу національного. При цьому основною вболівальницькою базою все одно має залишитися Рівненщина.

Юрій Копитко:
- Ми з початку йдемо пліч-о-пліч з «Вересом». Приємно бачити, коли твоє спонсорське плече дає результат. «Лімо» зробить усе, щоб «Верес» дійшов спочатку до першої шістки, а потім і до єврокубків.

Дмитро Кизима:
-Це чудовий соціально відповідальний проект. Приємно, що усі партнери докладають зусиль, щоб вийти на всеукраїнський рівень і навіть вище. Я радий, що ми разом.

Крім того, як і було анонсовано, під час прес-конференції презентували ігрову форму НК «Верес» від технічного партнера – ТМ JOMA. Домашня форма – червона, гостьова – чорна, резервна – біла.

Червоно-чорний експрес

На суботній матч проти «Олександрії» вболівальники зможуть дістатися не лише автобусами, але й потягом. НК «Верес» домовився з «Укрзалізницею» про спеціальний потяг.

Олексій Хахльов, президент НК «Верес»:

-Ми докладаємо усіх зусиль, щоб для вболівальників скоротити відстань до Львова. Так, завдяки «Укрзалізниці» ми змогли запустити спеціальний потяг, назвемо його «Червоно-чорний експрес». Вже цієї суботи об 11-й годині він рушатиме з Рівного до Львова. Вартість квитка – орієнтовно 30 грн., тривалість у дорозі – три години, назад о 21:00. Цей потяг розрахований на 500 місць. Тому раджу поквапитися, адже місць усім може не вистачити.

«СКІФ» - альтернатива «Арені Львів»

Цілком ймовірно, що домашні матчі «Верес» у Львові проводитиме не лише на «Арені Львів», чудовому, але дорогому стадіоні. Альтернативний варіант – львівський стадіон «СКІФ», побудований як тренувальна база до Євро-2012.

Андрій Паньків:
- На сьогоднішній день стадіон «СКІФ» не зданий в експлуатацію, хоча і готовий на 95%. Це чудова арена. «СКІФ» сертифікований до матчів 2-ї ліги.  Ми ж ведемо переговори, щоб закінчити його і здати в експлуатацію, щоб проводити матчі УПЛ. Нині існує три основні зауваження: вхідна група, огорожа та освітлення. Клуб готовий за свої кошти виправити ці зауваження. Тривають переговори.

Трансляція

Де транслюватимуть домашні матчі «Вереса», це питання нині непокоїть як журналістів, так і вболівальників.

Олексій Хахльов:
- Ми в активній фазі перемовин. В Україні є поділ на певні пули. Ми не належимо до жодного з них, а тому не будемо постачальником очок жодному з клубів. Думаю, між рядків усі розуміють, про що я. Ми маємо свою незалежну позицію, і через цю позицію не дуже нас хочуть бачити. Але в будь-якому разі рівненські вболівальники повинні мати доступ до футболу. І це наше завдання, щоб матчі команди вболівальники побачили.  

Разом з тим вже відомо, що усі поєдинки команди «Верес» U-21 покаже телеканал «Рівне 1».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

У кого 10? Стали известны оценки Мудрика и Миколенко за очный матч в АПЛ
Футбол | 16 апреля 2024, 00:35 2
У кого 10? Стали известны оценки Мудрика и Миколенко за очный матч в АПЛ

«Челси» разгромил «Эвертон» со счетом 6:0

Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24
Футбол | 16 апреля 2024, 07:32 0
Новый лидер после разгрома в Лондоне. Список бомбардиров АПЛ 2023/24

Коул Палмер оформил покер за «Челси» в ворота «Эвертона» и обошел сразу 5 игроков

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LembergWestUkraine
Удачі, Верес!!!! Всяких малолєток- провокаторів із шестьорок не слухайте! Львів гостинне місто і львів'яни раді допомогти і підтримати Верес! Вперед до розвитку клубу Верес!!!
Игорь Шевченко
Так уже всё порешали.-львівський стадіон «СКІФ».
Это их дом.И без трансляций.
Вообще надо уметь ,такую хорошую идею как "Народный клуб" ,так феерически о паскудить и смешать с дерьмом.
Patriot  UA
ви свій стадіон у Рівному здавайте, а поки Тернополі немає УПЛ, а є стадіон, вам що у Львові помазано, у нас є Карпати, у євролізі Зоря. ПНХ.
Юрій Кушнарьов
Тернополю не цікаві фейкові упеельні команди !
Istm
другими словами, кротам сольют до двухзначного счета, на матче с дк костями будут ложиться за премию.
dknedounbas
Алексей Хахлев: "...Я добро помню - как скажет мой рыжий благодетель, ПРОСУНУВШИЙ нас в вышку и (заплативший нужным людям в ФФУ для этого) - так и сделаем! Т.е. будем костьми ложиться перед Динамо и ставать раком перед штольней... А разве можно иначе в нашей ситуации?"