Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1292
0

Нестримні контратаки «Контингента»

Повчальний урок для господарів

Цей поєдинок був дуже важливим у турнірному становищі. Перші 7 команд відірвались у турнірній таблиці, а решта 8 команд поборються за виживання у вищому дивізіоні. І кожен очний поєдинок між цими клубами – це боротьба за 6 очок.

Також обидві команди поступились у середу у матчах 1/8 фіналу Кубка України, колективам, які не переважають їх у класі й були настроєні здобути перемогу в чемпіонаті й кардинально покращити своє турнірне становище.

Першими небезпечний момент створили гості. Доманський зіграв в стінку з партнером пробив, але на місці був Пунда. Згодом Сергієнко двічі небезпечно бив по воротах, але безрезультатно.

На 6-й хвилині гості могли відкривати рахунок, але після пострілу Піхоцького, м’яч з порожніх воріт виніс Шафранський. Але «Кардинал» відповів своїм не менш гострим шансом. Сергієнко з лівого флангу віддав на Когута, який з трьох метрів пробив у воротаря, а з другої спроби вище воріт. Забий б Когут може б все склалось по-іншому...

Згодом ще одна атака львів’ян: Струк прострілив з лівого флангу, але захисник встиг вибити м’яч. Львів’яни дуже захопились атакою і пропустили контру житомирян, яку не зміг реалізувати Літвіновський. Це був перший дзвіночок. А от через 2 хвилини гості львів’ян вже не простили. Доманський прорвався по лівому флангу і пробив повз Пунду. До перерви житомиряни забили ще один м’яч. Літвіновський прострілив із лівого флангу, а Морозов замкнув на дальній штанзі.

Але це були лише квіточки, найгірше розпочалось у другому таймі. Перша ознака майбутньої поразки сталась вже на 21 секунді другої половини гри. Шафранський послизнувся на власні половині майданчика і лише ціною жовтої картки зумів зупинити гравця, який втікав один на один із воротарем. Таких побачень із Пундою у житомирян ще буде вдосталь.

Хоча «Кардинал» міг один гол сквитати. В одному епізоді Шафранський мав можливість один гол відіграти, але врятував Сорокін. Чергова обрізка львів’ян у захисті відбулась на 28-й хвилині, але на цей раз вчасно сфолив Данилюк. А за 2 хвилини вже нікому було зупинити Романова – 0:3.

Львів’яни намагаючись хоча б якось врятувати поєдинок розкрились повністю. І Літвіновський реалізував черговий вихід тет-а-тет з Пундою. Через хвилину той же Літвіновський кинув двох захисників, пройшов по правому флангу і прострілив, де Піхоцький встиг «покурити» і відправити м’яч у порожні ворота.

Після цього взагалі пішла відкрита гра і за останні 5 хвилин команди забили 4 м’ячі. На 35-й хвилині перший м’яч львів’ян забив Грабовенський. Але через хвилину Романов реалізував дабл-пенальті. За хвилину до сирени Струк забив другий м’яч у ворота гостей, але останнє слово було за гостями.

«Кардинал» (Львів) – «Контингент» (Житомир) – 2:7

«Кардинал»: Пунда – Лаба, Струк, Данилюк, Шафранський – Ярошик, Сергієнко, Когут, Танський – Дмитрів, Грабовенський.

«Контингент»: Сорокін – Мухін, Доманський, Черниш, Киришун – Піхоцький, Романов, Літвіновський, Морозов.

Голи: Грабовенський (36), Струк (40) – Доманський (14), Морозов (19), Романов (30, 37, 40), Літвіновський (34), Піхоцький (35).

Попередження: Шафранський (21), Данилюк (28), Лаба (34) – Сорокін (40).

Володимир КРУПЧУК, спеціально для sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.