Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
897
0

ПЛОТНІКОВ: «Налаштовуюся лише на перемогу»

Завтра за боєм Плотніков - Донгуш спостерігатимуть найсильніші українські боксери

12 грудня головним поєдинком боксерського вечора у Львівському цирку стане титульний бій за звання чемпіона світу за версією GBU у ваговій категорії до 66,7 кг між українцем Віктором Плотніковим та венесуельцем Карлосом Донгушем.   

30-річний Віктор Плотніков здобув 18 перемог (9 нокаутів), не зазнавши ще жодної поразки на профі-рингу, а венесуелець у 25-ти поєдинках здобув 19 перемог (із них 17 - нокаутом) та 6 поєдинків програв. В останньому своєму двобої Донгуш сенсаційно нокаутував у першому раунді данця Реда Зам Зама, який до цього не програв у 23 боях.

У короткому бліц-інтерв’ю Віктор Плотніков, який вже кілька років тому застовпив за собою звання улюбленця публіки, розповів про підготовку до бою.

- Вікторе, як проходить підготовка до поєдинку?
- До поєдинку готуюся упродовж останніх двох тижнів. Зі мною займається мій тренер Іван Когут. Підготовку проводимо у спортивному залі боксерського клубу «Гетьман». Останні спаринги на рингу провів ще минулої середи, а зараз основний акцент робимо на психологічні аспекти - розвантаження організму, масаж, сауна тощо.

- Що можеш сказати про свого суперника, чи бачив ти його бої?
- Бачив у відеозапису бій Донгуша з данцем Зам Замом. Хоча бій тривав лише хвилину і завершився нокаутом вже в першому раунді. Венесуелець нижче мене зростом, але дуже добре боксує на дистанції. Донгуш – кремезний і володіє дуже хорошим ударом.

- На який результат налаштовуєш себе?
- Я завжди налаштовуюсь лише на перемогу, бо в іншому разі боксеру просто немає сенсу виходити на ринг...

У цирку відбудуться також ще сім поєдинків за участю львів’ян Костянтина Ровенського і Василя Кондора, дніпропетровця Андрія Руденка, киян Петра і Павла Очеретяних (ними опікується чемпіон Європи серед суперважковаговиків Володимир Вірчис. – Авт.) та криворіжця Максима Педюри.

На боксерський вечір до Львова приїде зіркова компанія найсильніших українських чемпіонів: Віталій Кличко, Олександр Дмитренко, Андрій Котельник, Володимир Вірчис, Сергій Дзинзирук, Володимир Сидоренко, а також призери недавнього чемпіонату світу в Чикаго - луганець В’ячеслав Глазков, Сергій Дерев’янченко з Миколаєва та Василь Ломаченко із Білгорода-Дністровського, якого експертна комісія Національного олімпійського комітету України визнала найкращим спортсменом держави в листопад

Михайло РОМАНЯК

Високий Замок

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.