Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 мая 2017, 09:09
747
2

Павелко и посол Аргентины обсудили возможность матча между странами

Сборная Аргентины может провести сбор в Украине перед ЧМ-2018

| Обновлено 05 мая 2017, 09:09
747
2
Павелко и посол Аргентины обсудили возможность матча между странами

4 травня в Будинку футболу відбулась робоча зустріч президента ФФУ Андрія Павелка та Надзвичайного і Повноважного посла Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо. Під час зустрічі обговорювалась перспектива проведення товариського матчу між національними збірними України та Аргентини. Також Павелко та Алонсо обговорили можливості організації в Україні тренувального табору для збірної Аргентини напередодні фінальної частини Чемпіонату світу з футболу-2018.

«Ідея організації тренувального табору в Україні сприйнята з великим ентузіазмом нашими аргентинськими колегами. Зараз продовжуються переговори між ФФУ та Асоціацією футболу Аргентини щодо цього питання. Його вирішення, серед іншого, залежатиме і від успіхів збірної цієї країни в кваліфікації до ЧС-2018», - розповів Андрій Павелко.

Також президент ФФУ подякував Надзвичайному і Повноважному послу Аргентини в Україні Альберто Хосе Алонсо за готовність посприяти в організації товариського поєдинку між збірними двох країн. «Приємно, що офіційні представники влади Аргентини є нашими партнерами і в футболі. Особиста зацікавленість пана посла і готовність посприяти проведенню товариського матчу між збірними України та Аргентини додасть нам наснаги в переговорах щодо організації такого матчу», - відзначив Павелко.

Свою зацікавленість в організації матчу між збірними Аргентини і України підтвердив і пан Алонсо. «Звичайно, можливість проведення поєдинку буде залежати від різних факторів, але ми намагаємося організувати цей матч. Проведення такого поєдинку стане успіхом для обох країн. Для нас дуже важливо, щоб матч відбувся, оскільки Україна є сильною футбольною державою», - розповів Надзвичайний та Повноважний посол Аргентини в Україні.

Щодо перспективи організації тренувального табору для збірної Аргентини в Україні напередодні фіналу ЧС-2018, пан Алонсо зазначив, що «це було б фантастично». «Рішення, звичайно ж, прийматиме Асоціація футболу Аргентини. Але я буду наполегливо працювати, щоб аргентинська федерація вирішила організувати такий табір в Києві чи іншому місті України», - пообіцяв Альберто Хосе Алонсо.

Під час зустрічі Андрій Павелко запросив посла Аргентини на фінальний матч Ліги чемпіонів, який відбудеться в Києві в наступному році. Пан Алонсо подякував та відповів, що з великим задоволенням скористається цим запрошенням.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Очень интересная мысль по поводу отмывания денег на таких товарищеских матчах, так почему ФФУ не воспользоваться таким подвернувшимся случаем? Личных денег никогда много не бывает. Только вот вопрос - а захочет ли Аргентина играть с нашей командой основным составом? Не думаю....
Виктор Костюк
Интересно, во сколько обойдется этот матч Украине, с третим или четвёртым составом Аргентины?
Но за счет налогоплательщиков Украины, наживётся не только аргентинская сторона.