Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
615
0

Бишовець замінить Блохіна?

В опитуванні на сайті ФФУ серед можливих кандидатів на пост головного тренера збірної лідирує Бишовець

Після грудневого засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, на якому було прийнято відставку з посади головного тренера збірної України Олега Блохіна, Управління інформаційної політики ФФУ запросило представників ЗМІ та вболівальників залучитися до формування рейтингового списку ймовірних наступників Блохіна у національній команді.

Активність респондентів
Імпровізований конкурс тренерських талантів не залишив байдужим відвідувачів офіційного веб-ресурсу ФФУ, і лише протягом вихідних днів свій голос за того чи іншого кандидата віддали понад 2 000 користувачів. Водночас ФФУ не закриває голосування, і кожен, хто ще не встиг висловити свою думку з цього приводу, має нагоду зробити це тут.

У фаворитах − Бишовець
Стосовно проміжних підсумків, то на 12.00 понеділка, 10 грудня, із солідним відривом від переслідувачів несподівано лідирує Анатолій Бишовець, останнім місцем роботи якого був московський «Локомотив» (принагідно повідомимо, що екс-президент російських залізничників Юрій Сьомін, прізвище якого значилося серед претендентів на роль майбутнього керманича «синьо-жовтих», минулої суботи очолив київське «Динамо», підписавши контракт на 2,5 роки). Майже чверть респондентів воліють бачити новим наставником української збірної саме 61-річного уродженця Києва.

Капелло та інші
Чималою популярністю у вболівальників та журналістів користуються Олег Протасов та Мирон Маркевич, які пов’язані чинними контрактами відповідно з «Дніпром» та «Металістом», а також нині безробітний італієць Фабіо Капелло. В їхньому активі − близько 11% голосів. До провідної десятки фаворитів також входять − Олексій Михайличенко (молодіжна збірна України), Юрген Клінсманн (Німеччина, безробітний), В’ячеслав Грозний (Україна, безробітний), Павло Яковенко (Україна, безробітний), Марко ван Бастен (національна збірна Голландії) та Жерар Ульє (технічний директор Федерації футболу Франції)…

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

ФОТО. Сало и хрен. Жена Довбика показала, как он готовится к матчам
Футбол | 25 апреля 2024, 10:16 1
ФОТО. Сало и хрен. Жена Довбика показала, как он готовится к матчам

Украинский нападающий «Жироны» остается лучшим бомбардиром Ла Лиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.