Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1211
0

Домашній двогольовий бар"єр подолано

Нарешті «Ураган» забив вдома більше двох голів

Вчетверте цього року і вперше у вищій лізі між собою зустрічалися «Ураган» з «Кардиналом». В усіх попередніх випадках перемоги святкували івано-франківці. Так сталось і в 12-ому турі Чемпіонату України, причому знову з аналогічним рахунком 3:1, як і в останніх до цього часу побаченнях у серпні -  на домашньому «Кубку Карпат» та у львівському спарингу.

«Урагану», який розпочав надзвичайно потужно, вдався швидкий гол. Вже на другій хвилині Кіндратів з кутового прострілив на Сендецького, котрий в двох метрах від воріт прийняв м'яч на стовпа і ефектно п'ятою пробив у кут - 1:0.

Львів'яни відповіли неточним ударом Танського, а перша серйозна загроза поблизу воріт Іжаковського виникла на 7-й хвилині, коли після небезпечного пострілу Шафранського м'яч «просвистів» поблизу стійки.

У господарів також було кілька непоганих моментів, але з ударами Ярого та Павлюка блискуче справився Пунда. На 11-й хвилині «Урагану» пощастило: Шафранський пройшов правим флангом і пробивав з-під ноги захисника, однак влучив у штангу.

Останні хвилини першого тайму пройшли за повної переваги господарів, проте вона не втілилась у забиті голи. Спершу Сендецький скинув під удар Ярому, котрий з кількох метрів «розстрілював» Пунду, але не поцілив у рамку, а на останніх секундах Танський виніс м'яча майже з лінії воріт.

Другий тайм активінше розпочав вже «Кардинал», щоправда, до особливо гострих моментів біля воріт «Урагану» справа так і не дійшла. А от господарі на 25-й хвилині могли вдруге засмутити Пунду, однак Гупаленко з розвороту влучив у перекладину.

Свій шанс забити гості використали сповна вже за хвилину: Струк віддавав передачу врозріз на Танського, а Іжаковський при виході з воріт не порозумівся з Кіндратівим, тому гол вийшов дещо курйозним - 1:1.

Нічия аж ніяк не входила у плани івано-франківців. Вони відразу кинулись на штурм воріт «Кардиналу». Небезпечно пробивали Гупаленко, Брожко та Ярий, але капітан львів'ян зловив кураж і був просто непробивним. В одній атаці на 31-й хвилині Пунда двічі виручив команду. Спершу Кіндратів, а за мить і Сімка з кількох метрів безжально розстрілювали голкіпера, але той проявив блискучу реакцію. Одразу після цього вже Іжаковський парирував удар Когута з трьох метрів.

На 34-й хвилині знову Гупаленко міг пробити Пунду, але в цьому випадку воротар був безсилий, а на допомогу «Кардиналу» вдруге прийшла перекладина. «Ураган» продовжував атакувати і таки добився свого на 36-й хвилині: Сендецький з Сімкою вдало розіграли штрафний метрів з шести - 2:1.

Львівська команда намагалась врятувати поєдинок (Лаба вийшов п'ятим польовим), і непогані шанси для цього мали Струк, удар котрого Іжаковський перевів на кутовий, і Танський, що влучив у поперечину.

Натомість на переодстанній хвилині після невдало розіграного штрафного Оліщук перехопив м'яча, справа пройшов вперед і з семи метрів вразив порожні ворота - 3:1.

«УРАГАН» (Івано-Франківськ) - «КАРДИНАЛ» (Львів) - 3:1 (1:0)

«Ураган»: Іжаковський - Кіндратів, Ярий, Сімка, Сендецький-к - Павлюк, Оліщук, Даниленко, Гупаленко.

«Кардинал»: Пунда-к - Струк, Шафранський, Данилюк, Лаба - Сергієнко, Танський, Ярошик - Грабовенський.

Судді: Бік, Безпорочний (обидва - Харків).

Голи: Сендецький (2), Сімка (36), Оліщук (39) - Танський (25).

Попередження: Танський (37).

Олег ЛАНЯК, Андрій МЕНІВ спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче
Футзал | 20 апреля 2024, 21:10 0
Сборная Украины U-19 разгромила команду Венгрии в первом товарищеском матче

Украинские футзалисты забили соперникам пять мячей

Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде
Теннис | 25 апреля 2024, 14:20 19
Свитолина проиграла первой ракетке Испании на большом турнире в Мадриде

Элина в пятый раз подряд уступила в стартовом матче на Madrid Open

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.