Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 20 апреля 2017, 16:43
716
0

Жіноча Суперліга: анонс фінальної серії

22 квітня почнеться фінальна серія між ТІМ СКУФ та «Авангардом»

| Обновлено 20 апреля 2017, 16:43
716
0
Жіноча Суперліга: анонс фінальної серії
ФБУ
У суботу, 22 квітня, розпочнеться фінальна серія жіночої Суперліги між переможцем регулярного чемпіонату ТІМ СКУФОМ і володарем Кубка України «Авангардом». Команди помітно відрізнялися за класом від інших учасників Суперліги, то ж їхня участь у фінальній серії є цілком закономірною. 
 
Навіть чемпіон минулого року «ІнтерХім-СДЮСШОР» не став каменем спотикання для фіналістів. «Авангарду» одеситки поступилися в усіх трьох матчах регулярки і півфіналі Кубка. Щоправда, ТІМ СКУФ отримав від них на горіхи, поступившись в Одесі 75:79. При цьому травмувалася найрезультативніша гравчиня чемпіонату, гравець «пантер» Міріам Уро-Ніле. Цей прикрий випадок згуртував ТІМ СКУФ, і він у наступних матчах довів, що у команді є кому закидати і вирішувати долю матчів. Але зробимо похибку на суперників – «Авангарду» серед них не було. З командами нижньої частини турнірної таблиці ХАІ, СДЮСШОР-5-ДВУФК, «Таврійською Зіркою» і навіть непоступливим «Сузір’ям» ТІМ СКУФ неодмінно набирав більше ста очок. «Вінницькі Блискавки» і у півфіналі «Динамо» поступалися підопічним Марини Ткаченко менш ганебно. Якщо по прізвищах, то вправно обстрілюють кошик, не гірше за Уро-Ніле, Ольховик (прийшла в середині сезону, як і Краснікова, і значно посилила команду), Горобець, капітан Скорбатюк, Завидна, список можна продовжувати. Важливо і те, що після поразки від «ІнтерХім-СДЮСШОР» у семи наступних поєдинках ТІМ СКУФ продемонстрував відмінну організацію гри у захисті. Лише раз, з ХАІ киянки пропустили 55 очок, в усіх інших поєдинках не дозволяли суперницям набрати більше півсотні пунктів.
 
«Авангард» за підсумком регулярного чемпіонату має однакову кількість очок з ТІМ СКУФОМ, але в очних протистояннях має з ним негативний баланс перемог 1:2. Тому він номінально другий і серію розпочне на рідному паркеті ТІМ СКУФА у 5-му корпусі НУФВСУ. Щоправда, якщо враховувати усі протистояння сезону, то насправді між цими суперниками маємо паритет 2:2. Підопічні Володимира Холопова обіграли запеклих суперниць, ще з Міріам Уро Ніле у складі, у фіналі Кубка України. Там, де треба було згуртуватися, виграти будь-що, коли близькість титулу вимірювалася «відстанню протягнутої руки» «Авангард» збоїв не дав. Чи то Володимир Холопов не дозволяє командному механізму розбалансуватися, чи то досвічені Огороднікова, Цекова і Спітковська (а на них дивляться Яцковець, Кондусь тощо) не впадають у паніку, вчасно «гасять пожежі» і їм невідома метушня, але і натяку на якусь безпорадність чи розгубленість, коли вирішувалася доля титулу, у діях Авангарду не простежувалося. Як то буде тепер?
 
Додамо, що і ТІМ СКУФ, і «Авангард» своїм домінуванням у цьому сезоні у жіночій Суперлізі зламали традиційні схеми командного зростання, усі три фази – комплектація і постановка гри, згуртування і зігрування складу, боротьба за чемпіонство, вони пройшли у режимі «рік за три».
 
Жіноча Суперліга
Фінал. Серія до двох перемог
22 квітня
15:30, СК НУФВСУ (корпус 5), м. Київ
ТІМ СКУФ - «Авангард»
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.