Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
534
0

Ворскла провела открытую тренировку

Болельщики вживую увидели тренировку кумиров

Ворскла провела открытую тренировку

Сьогодні тренування «Ворскли» було особливим, адже футболісти провели заняття перед очима відданих вболівальників та об’єктивами фото та відеокамер. І усі уважно слідкували майже за кожним рухом гравців.

Журналісти вишикувалися в рядок для того, щоб зняти появу «ворсклян» на полі. А ті, віталися з усіма та розпочинали підготовку до тренування. «Доброго дня», – привітав усіх українською мовою албанець Ардін Даллку. Зазначимо, що його старший брат Арменд також може спілкуватися українською, а також багатьма іншими мовами (російською, англійською, турецькою та албанською). Отже, мабуть, бути поліглотом – риса притаманна цій футбольній родині.

Навіть розминка перед основною частиною тренування була особливою. Василь Сачко, головний тренер «Ворскли», запросив узяти у ній участь одного із уболівальників. Хлопець відпрацював разом з усім під несамовиту підтримку своїх побратимів-фанатів.

– Я маю фізичну підготовку, тому мені було не важко, – говорить Дмитро. – Приємно, адже хлопці-футболісти видно, що стараються. Нехай і надалі так завзято працюють і все у команди буде добре.

Надалі вже футболісти працювали над комбінаційними діями та ударами по воротах, а також, у кількох групах, зіграли у футбол на половину поля. Усі присутні уважно спостерігали та оплесками зустрічали вдалі дії гравців. Ніхто не розходився, адже насамкінець була найцікавіша для вболівальників частина тренування – конкурс 11-метрових.

Кілька ударів поза конкурсом від найменших уболівальників, і далі вже – змагальна частина. П’ятеро учасників били на виліт. А протистояв їм в рамці – Ян Вічний, молодий воротар, який вже встиг дебютувати у Прем’єр-лізі в матчі з «Динамо». Треба сказати відверто, що деякі з ударів були дуже вдалими, тому навіть професійному голкіперу було неможливо їх «витягнути». Зрештою боротьба точилася між двома представниками фан-руху, які вирізнялися дуже добре поставленими ударами, а головне, міцними нервами. Адже саме останній чинник, як відомо може стати вирішальним при виконанні пенальті. Зрештою переміг Олексій, який, на суб’єктивну думку автора цих рядків, саме і продемонстрував дві якості, про які говорилось вище.

– Ми також часто граємо у футбол, так вийшло, що Фортуна була на моєму боці, – розповів він. – Звісно, виступи на аматорському рівні допомогли мені, я знав, куди бити. Я бив у різні боки, і намагався дивитися за діями воротаря. Настрій дуже позитивний, гарно провели час із командою.
– Дуже позитивний захід, хотів виграти, але найбільше прагнув порадувати фанатів, – із посмішкою розповідає Ян Вічний. – Адже ми для них граємо, і такі тренування дуже коричні. У мене, та й у всіх хлопців, море позитивних емоцій, за що дякуємо вболівальникам.

За перемогу у конкурсі пенальтистів Олексій отримав приз – ігрову футболку капітана «Ворскли» Володимира Чеснакова. Звісно вручив її сам Володимир разом із Василем Вікторовичем. Втім, без сувенірів із тренувальної бази не пішов ніхто, що й говорити про величезну кількість чудових емоцій та приємного спілкування. Під час нагородження також усі привітали Івана Камінського, співробітника по роботі із вболівальниками ФК «Ворскла», який сьогодні святкує День народження.

– Для нас дуже важлива була зустріч та спілкування, – підвів підсумки Василь Сачко. – ми хотіли, щоб уболівальники подивилися, відчули в якому режимі працює команда. Наша мета – об’єднати команду і фанатів. Для хлопців це також своєрідний поштовх. Вони повинні розуміти, що грають не для себе. І ті результати, які від них вимагають приходять через працю та самовіддачу на полі, тільки так можна здобувати бали. Я думаю, що зустріч пішла на користь, як футболістам, так і вболівальникам. Ми плануємо проводити такі акції регулярно, щоб люди могли поспілкуватися із гравцями, когось підтримати, а когось, можливо, і пожурити. Тому що всі мають розуміти, що ходять по одній землі, дихають тим самим повітрям, ніхто не літає в хмарах. Тому, вважаю, це корисно для всіх.

Приємно було спостерігати, що на кілька хвилин під час тренування, футболісти та їхні віддані фани помінялися ролями. Адже під час конкурсу пенальті гравці щиро підтримували своїх уболівальників, і зустрічали кожну вдалу дію дружніми оваціями.

Источник ФК Ворскла
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоги дня Лиги конференций. Кто сыграет в полуфинальных матчах?
Футбол | 19 апреля 2024, 06:05 1
Итоги дня Лиги конференций. Кто сыграет в полуфинальных матчах?

В полуфиналах встретятся: Олимпиакос – Астон Вилла, Фиорентина – Брюгге

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.