Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 25 марта 2017, 09:28
856
0

Хорватські фани перемогли українців у товариському матчі

Напередодні матчу Хорватія – Україна фани команд зіграли товариську гру

| Обновлено 25 марта 2017, 09:28
856
0
Хорватські фани перемогли українців у товариському матчі
Sport.ua

Загалом у складі української команди зіграло майже 30 фанатів, серед яких три воїни АТО з протезами — Юрій Дмитренко, Олексій Аванесян та Олександр Швецов. Хлопці приїхали в Загреб на особисте запрошення мецената Андрія Мацоли. Сьогодні ввечері разом з вболівальниками фан-руху «Вірні збірній» вони підтримуватимуть Національну збірну команду України з футболу в грі проти Хорватії. До речі, вчора за сприяння ФФУ та преміум-спонсора нашої збірної воїни АТО з сім’ями побували на тренуванні української команди на «Максимірі» та зустрілися з головним тренером збірної Андрієм Шевченком.

Товариська гра закінчилася з рахунком на користь приймаючої сторони — 8:6. Проте протягом всього матчу реакція трибун демонструвала одноголосну підтримку українських гравців та змушувала засумніватися, чи дійсно ця гра на виїзді.

«Вірні збірній» — український фан-рух, створений за ініціативи нового преміум-спонсора Національної збірної команди України з футболу — компанії «Перша приватна броварня» — та підтримки Федерації футболу України. Його мета —  створити справжню збірну вболівальників, яка підтримуватиме наших гравців незалежно від результату конкретного матчу і покаже, що українці вміють уболівати красиво та від усього серця. 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.