Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1111
0

«ТВД» зміг розкусити «міцний горішок»

Львів’яни продовжують переслідувати лідерів

Львівський «ТВД» минулого сезону зустрічався із ще тоді першоліговою командою «Планета-Міст» і тоді обидва матчі на Кубок України видались для «теведистів» дуже непростими. Звітний матч для «теведистів» також виявився дуже складним.

«Планета» із досвідченими виконавцями Лисенком, Шустом, Шайтановим виглядає досить таки міцним горішком, який непросто «розкусити» навіть лідерам вітчизняного футзалу.

Львів’яни майже увесь матч контролювали перебіг подій на майданчику, але довгий час не могли пробити одного з найкращих голкіперів України Лисенка, який дуже надійно стояв у воротах. Спершу пильність Лисенка перевірив Білоус на четвертій хвилині. Згодом, через 5 хвилин лівою здалеку пробив збірник України Вахула. У обох випадках надійно зіграв Лисенко. Він був на висоті і на 15-й хвилині, коли свій індивідуальний прохід завершував Чеботарьов. Тому на перерву команди пішли за рахунку 0:0.

У другому таймі «ТВД» все ж повів у рахунку, коли на простріл Вахули відгукнувся Федоренко, від якого м’яч влетів у власні ворота – 1:0.

Після пропущеного голу «Планета» дещо розкрилася і в «ТВД» почали з’являтися гольові моменти. А от з реалізацією були проблеми. Важко уявити, як Білоус не забив після зручної передачі Сільченка. Так само не зумів переграти Мельника Федоренко, вийшовши один на один з кіпером «ТВД». Згодом у поперечку м’ячем влучив Шуст. І тут же оборотка «ТВД» завершилася влучним пострілом Сільченка – 2:0.

Гості кинулися рятувати гру уп’ятьох. Але неточний пас Лисенка призвів до третього голу у воротар «Планети», який забив кращий голеадор ліги Рогачов – 3:0.

Та все ж «Планета» не пішла з майданчика без забитого голу, коли Татарінов бив по воротах, м’яч влучив у ногу Денису і залетів у сітку – 3:1.

Більше голів у цій грі глядачі не побачили, а «ТВД» здобув дуже важливу перемогу. Відтак, львів’яни продовжують переслідувати лідерів і готуються до надзвичайно важливого матчу з «Шахтарем».

«ТВД» (Львів) – «Планета-Міст» (Київ) – 3:1

«ТВД»: Мельник – Вахула, Денис, Рогачов, Кордоба – Хавер, Сільченко, Білоус, Чеботарьов – Кіндій.

«Планета-Міст»: Лисенко – Гордієнко, Федоренко, Шайтанов, Татарінов – Шуст, Таразевич, Корнійчук О., Мельник – Корнійчук П.

Голи: Вахула (26), Сільченко (35), Рогачов (39) - Денис (39, автогол)

Роман ЦЮНЯК, Володимир КРУПЧУК, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 04 мая 2024, 09:00 7
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Гол и ассист Довбика, шедевр от Порту. Жирона снова одолела Барселону
Футбол | 04 мая 2024, 21:31 80
Гол и ассист Довбика, шедевр от Порту. Жирона снова одолела Барселону

Команда Мичела досрочно завоевала путевку в Лигу чемпионов

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.