Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1163
0

«Кардинал» вміє робити висновки

Повернення Цвєлих не допомогло луганській команді

«Кардинал» нарешті зумів перервати серію із програшних матчів без забитих м’ячів. Львів’яни впевнено провели весь поєдинок і перемогли аутсайдера чемпіонату луганську «ЛТК» – 4:1.

Луганчани приїхали до Львова у хорошому настрої, адже у попередньому турі «ЛТК» здобув другу перемогу в чемпіонаті. І вже на першій хвилині поєдинку гості могли приголомшити львівську публіку. Дрьомов пробив з правого флангу, але його удар на себе прийняла штанга.

Але надалі більше атакували львів’яни, а луганчани грали від захисту. На 5-й хвилині Ярошик міг відкривати рахунок, але не зміг підправити м’яч після удару Сергієнка. Згодом постріл Струка пройшов біля дальної стійки, а удар Сергієнка витягнув з-під перекладини Сагайдаченко.

Гості відповіли дуже гострою контратакою. Лідер «ЛТК» Дрьомов віддав передачу врозріз на Мартиненка, але той не реалізував вихід сам на сам із Пундою, пробивши вище.

На 17-й хвилині Струк прорвався по правому флангу, вийшов на одного воротаря, але вирішив не пробивати по воротах, а прострілити, і момент був використаний. Через хвилину вже Цвєлих не використав вигідний момент, залишившись перед порожніми воротами. Із нулями на табло і закінчився перший тайм.

Після відпочинку Марченко мав стопроцентний момент, але з 2-х метрів пробив мимо воріт. А от львів’яни у наступній атаці свій момент використали на всі сто відсотків. Данилюк пройшов по правому флангу, обіграв опонента і прострілив, Струк вже був готовий замкнути цю передачу, але його випередив Марченко, який вразив власні ворота.

Через 5 хвилин ще одна контратака львів’ян завершилась другим м’ячем у ворота гостей. Струк пройшов по правому флангу і, здавалось, вже відпустив м’яч, але все-таки прострілив на Когута, який замкнув дальню штангу.

Але не пройшло й хвилини як Журба прямим ударом зі штрафного в дев’ятку один гол відквитав. Відразу пригадався матч із «Марріоном», коли «Кардинал», виграючи по ходу зустрічі в два м’ячі, зіграв внічию.

Але на цей раз «кардиналівці» свого вже не відпустили. На 34-й хвилині Когут підхопив м’яч на своїй половині майданчика, віддав на Струка, який змістився у центр і паснув Лабі, а той переправив м’яч у штрафний майданчик, де Когут п’яткою відправив «сферу» у ворота. А ще через хвилину Данилюк після швидкого вкидування Пунди забив четвертий м’яч.

«ЛТК» намагалася врятувати гру. Марченко вийшов на майданчик п’ятим польовим гравцем, але гостям це не принесло користі, натомість львів’яни могли ще й вразити порожні ворота, але не влучали.

«Кардинал» (Львів) – «ЛТК» (Луганськ) – 4:1
 
«Кардинал»: Пунда – Шафранський, Данилюк, Струк, Лаба – Ярошик, Танський, Когут, Сергієнко – Грабовенський.

«ЛТК»: Сагайдаченко – Дрьомов, Мартиненко, Марченко, Івонко – Тменов, Цвєлих, Загородній, Журба.

Голи: Марченко (22, автогол), Когут (28, 34), Данилюк (35) – Журба (29).

Попередження: Журба (25), Тменов (26), Мартиненко (37), Сагайдаченко (37).

Володимир КРУПЧУК, спеціально для www.futsal.sport.ua

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.