Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
471
0

Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Протягом тижня готуємось до гри з Олімпіком»

Гравець «Карпат» одужав і готовий вийти на поле

Денис МІРОШНІЧЕНКО: «Протягом тижня готуємось до гри з Олімпіком»
dynamo.kiev.ua. Денис Мирошниченко
Перед заключним матчем першої частини чемпіонату лазарет карпатівців здивував як вболівальників, так, мабуть, й самого тренера. Гуцуляк, Мірошніченко, Худоб’як, Голодюк... Кожен футболіст цього квартету грає важливу роль у побудові атак «зелено-білих», а їх відсутність дає свій відбиток на гру. 
 
«Пройшов обстеження – нічого не знайшли. Вже розпочав тренування. Спочатку був присутній маленький дискомфорт, але зараз вже все нормально. Говорячи про самопочуття, надіюсь, що нічого не зміниться і зможу поїхати з командою в Черкаси», – каже Мірошніченко. 
 
«Сказати, що у мене були вихідні, не можу. Я їх не відчув, адже два-три дні проходив ретельне медичне обстеження. Звичайно, гру дивився, переймався, ніби й сам був на полі. Матч вийшов доволі цікавим. Мали пару хороших моментів, реалізувавши які, можна було здобути перемогу. Але, у той же час, «Дніпро» теж мав свої гольові можливості. Тож, думаю, що результат повністю відповідає грі».
 
«Протягом цілого тижня готуємось до гри з «Олімпіком». Знаємо, що це непроста команда, останній матч донеччан проти «Шахтаря» у черговий раз це довів. Всі хлопці хочуть виграти. Для власної впевненості ми повинні продовжувати у тому ж дусі та перемагати» – розповідає карпатівець. 
 
«Календар? Мабуть, його потрібно оцінювати вже по закінченню всіх ігор. З одного боку, дуже добре, що маємо два матчі вдома, але потім три виїзних поєдинки. Повторюсь, висновки можна буде зробити вже після всіх зіграних ігор» – підсумував фулбек. 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.