Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
853
0

Вперед, революціонери!

Наші пляжники знову на висоті

Справді революційними можна назвати рішення чергового виконкому Асоціації пляжного волейболу України. Ключовими питаннями були: нестача коштів у АПВУ і тема призначення гравців національної збірної України.

За великим рахунком підсумок сьогоднішній асоціації правильно підвела головний бухгалтер АПВУ – асоціація не живе, навіть не виживає, а просто існує. Від запланованих на 2007 рік коштів, бюджет АПВУ отримав у 10-12 разів менше. В нікуди прозвучала фраза президента АПВУ Тищенка І. М., що якщо кошти не з’являться, у січні місяці працювати у асоціації буде нікому.

Щоправда вихід у цій ситуації у АПВУ, мабуть, знають. До виконкому АПВУ включено народного депутата України Валентина Зубова і ймовірного народного депутата України Гордієнка Сергія. За рік, який минув після виборів нового керівного складу АПВУ, їх на виконкомах ніхто не бачив, але у асоціації вірять, що кошти (кілька сотень тисяч гривень) для пляжного волейболу Зубов і Гордієнко знайдуть.

Не менш гостро стояло питання щодо затвердження списків гравців національної збірної України з пляжного волейболу. І раніше виникали суперечки за яким принципом відбирати. Раніше, начебто було, за результатом.

Сьогодні прийняли рішення, що збірників формують головні тренери Василь Букін і Володимир Куценко (обидва члени виконкому АПВУ), але не з кращих гравців, а з гравців, які виступають у клубах головного тренера. Так до складу жіночої збірної потрапили гравці «Медика» Чекмарьова/Лавренченко, які у чемпіонаті України зайняли аж сьоме місце (до цього таких ВИСОКИХ результатів у команди ще не було). У чоловіків до списку національної збірної знову не потрапили Клямар/Куцмус. Можливо вони і сильніші за збірників, але відмовилися переїздити із Ужгорода у Запоріжжя до головного тренера збірної України Василя Букіна.

Щоправда рішення з призначення членів збірних було прийнято, майже, одностайно – сім «за», двоє «утрималися».

- Эту Лавренченко я не знаю, а голосую за Чекмареву, - висказався голова тренерської комісії Всеволод Веремієнко і сказав «за».

Інші члени виконкому АПВУ були не менш принципові. Навіщо нехтувати спортивним принципом у спорті питання не зрозуміле.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.