Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
734
0

Ломаченко – найкращий спортсмен листопада

А його батько - кращий тренер

Таке рішення після детального аналізу виступів наших боксерів на чемпіонаті світу та обговорення з тренерським складом збірної України з боксу ухвалила Експертна комісія Національного олімпійського комітету з визначення найкращого спортсмена та тренера місяця. Найкращим наставником листопада визнано Анатолія Ломаченка – тренера й батька лауреата місяця.

Комісії довелося обирати між двома боксерами, які вибороли срібні медалі світової першості в Чикаго - Василем Ломаченком (57 кг) та В’ячеславом Глазковим (+91 кг). Відзначивши вагомі здобутки обох боксерів, шляхом голосування експерти віддали перевагу першому.

Нагадаємо, що за підсумками чемпіонату світу України здобула три медалі та чотири олімпійські ліцензії. Окрім вищезгаданих срібних нагород, «бронзою» відзначився Сергій Дерев’янченко (75 кг), а пекінську ліцензію виборов також і Георгій Чигаєв (48 кг).

НОК України з листопада 2005 року щомісяця визначає найкращого спортсмена, а починаючи з січня цього року вшановує і найкращого тренера.

Наприкінці року Національний олімпійський комітет визначатиме найкращого спортсмена і тренера року.

НОК України

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.