Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 15 февраля 2017, 16:48
959
1

Дмитрий КЛЕЦ: «В Карпатах на каждую позицию есть по 2-3 игрока»

Футболист львовского клуба подвел итоги учебно-тренировочных сборов

| Обновлено 15 февраля 2017, 16:48
959
1
Дмитрий КЛЕЦ: «В Карпатах на каждую позицию есть по 2-3 игрока»
ФК Карпаты. Дмитрий Клец

Спаринг проти данської команди «Фремад Амагер» став завершальним матчем турецької підготовки «зелено-білих». У четвер «леви» повертаються до рідного Львова, де й проведуть останні приготування перед першою офіційною грою у новому році з одеситами. Місяць кропіткої праці вже позаду, отож час підбивати підсумки...

«Збори закінчились, всі задоволені проведеною роботою. Тепер потрібно провести останній тиждень підготовки і чекати матчу з «Чорноморцем».

«Невиразна гра проти данців? Це ж кінець зборів, всі втомлені, а суперник нам попався доволі войовничий. Гадаю, зробили не все, що задумали. У попередніх матчах ми показали, що можемо протистояти сильним суперникам і вигравати. Перемога над мінським «Динамо», грузинською «Самтредією», нічию з «Шахтарем» Солігорськ теж можна занести в актив... Рівень нашої команди високий і не можна судити по останньому матчу. Так, ми не мали багато моментів, але й у данців їх теж майже не було. Матч був рівним, вони свій шанс використали, а ми ні...» – каже Кльоц.

«Команда стає дедалі зігранішою, приєдналось багато новачків. Конкуренція в команді хороша, на кожну позицію є по 2-3 гравці. Всі з нетерпінням чекають старту чемпіонату. Будемо радувати своїх вболівальників» – підсумував півзахисник «Карпат».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Полончак Іван
И....?! Толку?!???... Результат на лицо!!!,