Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
547
0

Виконком збереться у вівторок

Завтра визначиться місце проведення фіналу Кубку України

У вівторок, 20 листопада, в залі засідань Будинку футболу збереться Виконавчий комітет Федерації футболу України. У процесі роботи він опрацює п'ятнадцять пунктів порядку денного. Зокрема, члени керівного органу ФФУ обговорюватимуть хід виконання Угоди «Про проведення фінального турніру чемпіонату Європи УЄФА 2010/2012 з футболу», а також визначатимуть склад постійних комітетів і комісій національної федерації.

Керівний склад ФФУ
На затвердження буде винесено Положення та склад Ради стратегічного розвитку професіонального футболу, розглядатимуться функціональні обов’язки президента, віце-президентів та керівників адміністрації ФФУ. Також Виконком призначить виконавчого директора, заступника виконавчого директора, фінансового та технічного директорів ФФУ.

Фінал Кубку України
На засіданні приділятимуть увагу визначенню міста та стадіону, де буде проведено фінальний матч розіграшу Кубку України сезону-2007/08, вноситимуть пропозиції щодо змін і доповнень до Дисциплінарних правил ФФУ. У полі зору виконкомівців − вирішення організаційних питань щодо проведення міжнародних турнірів в Україні в 2008 та 2009 роках (меморіали Віктора Баннікова та Валерія Лобановського, фіналу Євро-2009 для 19-річних).

Увага юнацькому футболу
Увійшло до порядку денного й внесення доповнень до статті 26 Регламенту ФФУ зі статусу і трансферу футболістів та затвердження Календаря та Регламенту проведення заходів національних юнацьких збірних команд України на 2008 рік. Буде розглянуто й програму стажування за кордоном наших провідних юнацьких тренерів та наставників відповідних збірних країни.

Нові положення та вимоги
Наостанок виконкомівці вивчатимуть Положення про основні умови діяльності арбітрів, асистентів арбітра та четвертих арбітрів, Вимоги до стадіонів та безпеки проведення змагань з футболу, а також Регламент всеукраїнських змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» (2007-2011 рр.).

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 2 мая
Футбол | 02 мая 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 2 мая

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Куртуа или Кепа. Лунин точно не сыграет в следующем матче Реала в Ла Лиге?
Футбол | 02 мая 2024, 04:34 3
Куртуа или Кепа. Лунин точно не сыграет в следующем матче Реала в Ла Лиге?

В ближайшее время Карло Анчелотти решит, кто будет играть против «Кадиса»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.