Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 16 января 2017, 18:59
1052
0

Карпаты в Турции: тренировка под аккомпанемент молний

Львовская команда готовится ко второй части сезона в экстремальных условиях

| Обновлено 16 января 2017, 18:59
1052
0
Карпаты в Турции: тренировка под аккомпанемент молний
ФК Карпаты

З самого ранку четвертого дня перебування карпатівців на турецьких зборах, стало ясно, що перше тренування буде доволі складним. І справа не так в дрібному дощі, який пронизував навколишню територію із сірих хмар, а в поривчастому вітрі, що ніяк не припинявся.

Уже на самих полях, де займаються «зелено-білі» хтось з воротарів спробував вибити м’яча, але круглий буквально завис у повітрі й покірно повернувся до кіпера, наче бумеранг. Та це були лише квіточки. Наприкінці заняття небо над полями стало фіолетовим і вже виднілися блискавиці, що супроводжувалися розкатами грому.

Олег Дулуб дуже вчасно дав фінальний свисток – відразу після нього почалася злива, а за мить повітря розкололося від неймовірної сили вибуху. Організатори зборів сказали, що блискавка влучила в море – від того і така сила звуку. Мало того, що у вухах дзвеніло, треба було придумати, як добігти до готелю. Але й тут гіди заспокоїли, мовляв, усі вишки обладнані громовідводами.

Команда сховалася в адміністративному приміщенні, але тепер вже не від дощу, а від граду, розміром з лісовий горіх, який за кілька секунд засипав декоративні пальми та модрини. На щастя, негода досить швидко припинилася – до своїх номерів карпатівці дійшли спокійно.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.