Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 11 января 2017, 15:17
5051
16

Директор Арены Львов: Почти половину дохода приносил Шахтер

После ухода «горняков» львовский стадион может оказаться под угрозой банкротства

| Обновлено 11 января 2017, 15:17
5051
16
Директор Арены Львов: Почти половину дохода приносил Шахтер
arenalviv.com.ua

Львів без єврокубків. Така перспектива чітко з’явилася на спортивному горизонті міста. І перший тривожний дзвінок – домашній поєдинок проти «Сельти» у лютому донецький «Шахтар» проведе у Харкові на стадіоні «Металіст».

У напрямку цього міста «гірники» дивилися давно. У вересні минулого року зібрали в Харкові аншлаг та гарячу підтримку тутешньої публіки у матчі проти «Динамо». З того часу ширилися домисли про переїзд «помаранчево-чорних». Але чутки перетворюються на реальність. Це підтердив офіційний сайт УЄФА. Про міграцію «Шахтаря» знала й адміністрація «Арени Львів».

«Буквально перед святами в мене була розмова з в.о директора “Донбас Арени”. Він сказав, що ніяких змін у нашій співпраці не відбуватиметься. Та, це їхнє право, вони хочуть попробувати зіграти у Харкові. Тож першу гру анонсували там. Де проводитимуть наступні ігри вони ще самі не знають. Більшість внутрішніх матчів, тобто чемпіонат України, вони заявили, що будуть проводити на “Арені Львів”», – каже в.о. директора «Арени Львів» Євген Болкун.

«Гірники» не раз скаржилися на брак глядачів на домашніх поєдинках національного чемпіонату. В середньому один матч відвідували 4 тис. вболівальників. А ще, наприкінці року, відбулося кілька акцій проти перебування «Шахтаря» у Львові. Зокрема, намагалися заблокувати клубний автобус.

Вболівальникам все одно було,чи буде тут «Шахтар», чи не буде. Єдине, шкода, що стадіон утримував «Шахтар», а «Карпати» могли там спокійно грати. А тепер незрозуміло, якщо Шахтар» поїде, чи «Карпати» зможуть утримувати «Арену Львів», – пояснює лідер фан-руху львівських «Карпат» Тарас Павлів.

Договір «Шахтаря» з «Ареною Львів» закінчиться у липні цього року. Якщо гірникам сподобається у Харкові і вони не продовжать угоду, це боляче вдарить по стадіонові.

«Майже половину доходів дає «Шахтар» на утримання, на експлуатацію, на зарплати – 46%. 54% ми заробляємо на інших заходах, які не пов'язані з футболом» , – розповідає в.о. директора «Арени Львів» Євген Болкун.

За командою сумуватиме і немало львівських поціновувачів футболу. Для декого «Шахтар»вже став рідною командою, а його гравці – спортивними кумирами.

Источник Zaxid.net
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
reignofshakhtar
Велика втрата, всі справжні львів'яни були за Шахтар у Львові.
serge123421254
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Kruchenyiy
Спасибо за поддержку, теперь поддерживайте Карпаты как поддерживали Шахтер в еврокубках, жалко если такой стадион будет простаивать... но что то подсказывет что Карпатам еврокубков не видать а в УПЛ прийдет такая поддержка что на таком стадионе ее точно не увидеть ..
zhevaua
Начинай орать "путенвведифутбол", как орал до этого. Но вряд ли поучится. Там хоккей в фаворе.
Phoenix25
меньше вопить против Шахтера надо было, и арестовывать молодчиков, которые акции устраивали. теперь из-за кучки толерантных(активно минусующих, кстати) нормальные львовяне практически лишены футбола
Lemieux
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Алекс Голдин
то есть будут болеть против единственной команды Украины в еврокубках этого сезона?
Андрей Успех
что то радости нет у киевских,ну порадовались бы за шахту
Patriot  UA
Шахтар підтримували у Львові, як і будь яку УКРАЇНСЬКУ команду у єврокубках, в УПЛ їх не підтримували і ніколи не підтримуватимуть