Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
524
0

ЗАХОВАЙЛО: «ПФЛ винесла свавільне рішення»

Генеральний менеджер черкаського Дніпра В'ячеслав Заховайло невдоволений рішенням бюро ПФЛ

На засіданні бюро ПФЛ було винесло вкрай сурове рішення щодо недільного матчу: «У зв’язку з тим, що ФК «Дніпро» (Черкаси) не вжив необхідних заходів для проведення матчу 19-го туру команд першої ліги «Дніпро» Черкаси – «ПФК Олександрія», черкаській команді зараховано технічну поразку, а олександрійській – технічну перемогу. Відповідні корективи будуть внесені до турнірної таблиці першої ліги. Крім того, ФК Дніпро» Черкаси оштрафований на 500 у. о.

Прокоментувати подію ми попросили генерального менеджера ФК «Дніпро» В.В.Заховайла, який був присутній на горезвісному засіданні бюро:

- Коментарій простий - ПФЛ винесла невмотивоване свавільне рішення! По-перше, клуб надав довідку з черкаської метеорологічної служби, де фаховими спеціалістами було зазначено, що інтенсивний сніг розпочався о 10-ій годині ранку і припинився о 12-ій. І саме тому, служби стадіону за короткий час не змогли належно підготувати поле до гри, що мала розпочатись о 14-ій годині.

По-друге, я звернув увагу на умови в яких проходили ряд матчів чемпіонату України. Погодні умови та стан поля в столиці України були в кільканадцять разів гіршими за черкаські, проте наші гранди - «Динамо» та «Шахтар» зіграли зустріч «по-коліно» в снігу. Також за несприятливого стану полів все ж відбулись календарні матчі в Охтирці та Харкові. Проте всі аргументи, що були надані ФК «Дніпро» були безпідставно відкинуті. Спортивний принцип торжествує ?!

Два президенти клубів просили арбітра матчу Андрія Шандора зі Львова розпочати календарний матч, проте наші побажання не були сприйняті до уваги. На центральному стадіоні перед початком зустрічі були запланована урочиста частина з нагоди пів-віковічного ювілею головної спортивної арени Черкащини, клуб хотів вшанувати запрошених ветеранів команди, працівників стадіону, з Олександрії прибули два авто-буси підтримки з вболівальниками. І що ми отримали - «свято» зі сльозами на очах.

Звичайно клуб не опустить руки - ми будемо подавати апеляцію до КДК ФФУ на прийняте, в порушенні всіх регламентних норм рішення бюро ПФЛ. Життя продовжується - футболісти та тренерський штаб команди пішли у довгоочікувану відпустку до 24 грудня поточного року.

Олександр Голінько

UA-Футбол

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.