Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Турция
| Обновлено 18 декабря 2016, 22:23
3368
13

Стефан РЕШКО: «Турки пытались дискредитировать Киев перед УЕФА»

Экс-глава КДК ФФУ рассказал о причинах беспорядков на матче «Динамо» - «Бешикташ»

| Обновлено 18 декабря 2016, 22:23
3368
13
Стефан РЕШКО: «Турки пытались дискредитировать Киев перед УЕФА»
Sport.ua. Стефан Решко

Екс-голова КДК ФФУ Стефан Решко прокоментував скандальні події під час матчу шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів між «Динамо» та «Бешикташем» (6:0).

«Є версія, що побоїща під час матчу «Динамо» - «Бешикташ» хтось навмисне зорганізував, щоб дискредитувати Київ як господаря фіналу Ліги чемпіонів. Усе може бути. Зрозуміло, що дебоширили не сім тисяч турків, а група осіб зі двохсот чи трьохсот людей. Такі божевільні фанати є в кожній країні. Із ними за гроші можна домовитися про все на світі. Можливо, вони виконували чиюсь настанову.

Турецькі уболівальники  перетворили футбольне свято на справжнісіньке пекло. Група агресивних фанатів регулярно палила фаєри та кидала їх на нижні яруси - на голови уболівальників. Також на глядачів летіли пластикові сидіння і петарди, а також сміттєві баки, вирвані з галереї стадіону. Турки жбурляли вогонь навіть на президентську ложу та в сектор преси. Декілька неадекватних фанатів «Бешикташа» прорвалися до сектору з представниками медіа, де вони танцювали на столах, виривали сидіння та кидали їх в уболівальників», - сказав Решко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта
Футбол | 28 марта 2024, 16:30 0
СТАВКА ДНЯ. Главные матчи дня и популярные прогнозы на 28 марта

Важные события во всех видах спорта совместно от Sport.ua и GGBET

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lllelenaval
А что делает в случае беспорядков на секторах служба безопасности стадиона?
LAZIO
Це добре що Решко так каже, але особисто мені це нафік не потрібно....Інакше я відчуваю що нас рахують за лохів...Якби стаття була про те , де Решко розповідає як він з ФФУ зібрали беззаперечні докази того, що "побоїща під час матчу «Динамо» - «Бешикташ» навмисне зорганізував.., щоб дискредитувати Київ як господаря фіналу Ліги чемпіонів........." і далі по тексту, а також що це все передано до суду в Лозану і Лозана попередньо вирішила покарати отих пройдисвітів, ....о тоді інша справа...А ТАК ПАНЕ РЕШКО ВАШІ ДОМИСЛИ І ПЛАКСИВІ КОМЕНТИ ПОВЕДІНКИ ТУРКІВ НАМ НАХ....НЕПОТРІБНІ...ЩО НАМ З ТОГО???? Я ТАК ВВАЖАЮ!!!
Игорь Белоус
Реальная провокация.Надо было быть на стадионе,что-бы видеть всю ситуацию.По ТВ этого не покажут.Турки (болелы)переиграли.Могло появиться большое турецкое кладбище в Киеве.Но мы,же европейцы.
Алекс Голдин
ну конечно-и турки и итальянцы в Неаполе и фаны МЮ в Одессе -все провоцировали наших ультрас а они во всем белом-ну чисто ангелы
iravvik1983
ну да конечно всегда виноват кто то но не мы!!у нас натура такая винить всех кроме себя и пока так будет никаких покращень не ждите!!!