Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
606
0

Спортивні результати українців стали гірші

Вчора відбулося чергове засідання штабу олімпійської підготовки

Спортивні результати українців стали гірші

Присутні проаналізували підсумки участі збірних команд України у чемпіонатах світу зі стрільби з лука, вітрильного спорту, легкої атлетики, веслування на байдарках і каное, дзюдо, веслування академічного, боротьби вільної та греко-римської, велоспорту-шосе, стрибків у воду, стрибків на батуті, а також чемпіонатів Європи з кульової та стендової стрільби.

Наразі 170 вітчизняних атлетів виконали критерії відбору до олімпійських змагань-2008. Варто констатувати, що у порівнянні з передолімпійським 2003 роком кількість завойованих медалей та олімпійських ліцензій зменшилася, а відтак й олімпійські перспективи на Пекін виглядають набагато скромнішими, аніж перед Іграми в Афінах.

Задля досягнення максимальних результатів на найголовніших стартах чотириріччя необхідно вирішити питання створення належних життєво-побутових і соціальних умов, матеріально-технічного забезпечення й покращання стану баз олімпійської підготовки – саме ці питання стояли сьогодні на порядку денному. Сприяти ж цьому має тісна співпраця з засобами масової інформації, які здатні не лише окреслити нагальну проблему, а й ефективно допомагати у її оперативному вирішенні.

Закриваючи засідання, Сергій Бубка закликав усіх фахівців об’єднатися і спільними зусиллями вирішувати проблемні питання. «Національний олімпійський комітет забезпечує повну підтримку підрозділам Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, федераціям й фахівцям, які несуть безпосередню відповідальність за олімпійську підготовку», - наголосив президент НОК. «Ми не залишаємось осторонь найгостріших проблем, а намагаємось їх вирішити», - підкреслив Сергій Бубка.

НОК України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде
Футбол | 25 апреля 2024, 00:13 7
Лунин удивил Реал условием, при котором он останется в команде

Украинский вратарь хочет повышения зарплаты

Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль
Футбол | 25 апреля 2024, 00:05 25
Шок в дерби, триллер в Манчестере. Эвертон сенсационно одолел Ливерпуль

Ириски обыграли Клоппа и Ко 2:0, Миколенко травмировался, Ман Юнайтед выиграл у Шеффилда

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.