Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 декабря 2016, 12:45
468
0

Дмитрий КЛЕЦ: «Тренируемся в полную силу»

Футболист «Карпат» рассказал о подготовке к матчу против «Звезды»

| Обновлено 09 декабря 2016, 12:45
468
0
Дмитрий КЛЕЦ: «Тренируемся в полную силу»
ФК Карпаты

Попри складні погодні умови, команда проводить повноцінні тренування на зеленому полі. Хавбек Дмитро Кльоц, який так рвався забити у грі з «Олімпіком», тепер, через скасований матч, змушений перенести свої плани на кропивницьку «Зірку».

«Після травми вже повністю відновився та тренуюсь в повну силу. У хороших кондиціях підходжу до останнього матчу цього року. Все, що вимагає від мене тренер – розумію та намагаюсь виконувати. Напередодні провели повноцінне тренування, можу сказати, що стан нашого газону, у порівнянні з іншими, в досить хорошому стані. Погодні умови? Виходимо з того, що маємо, нам це аж ніяк не заважає, тренуємось в повну силу» – каже Кльоц.

«Зірка» – хороша команда, яка добре вміє вибігати в контратаки. Вивчили їхні сильні та слабкі сторони та будемо готуватись до недільного матчу. Хочемо вийти на останню гру і показати максимум, іншого варіанту команда навіть не розглядає. Потрібно налаштуватись на гру, віддавати всі сили на полі та здобути позитивний результат» – резюмував півзахисник «Карпат».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.