Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
500
0

Трилер по-жіночому

У суботу на столичному стадіоні НТК ФФУ ім. Віктора Баннікова відбувся фінал Кубку України серед жіночих команд

Ганни починають
Глядачі, що зібралися на трибунах спорткомплексу, стали свідками відкритого футболу. Атака цього дня взяла гору над захистом. Ще не встигли спливти перші десять хвилин матчу, а харків’янки вже мали перевагу в два м’ячі. Влучними ударами відзначилися Ганна Мозольська та капітан «Житлобуда» Ганна Татаринава.

Зміна декорацій
Втім, прикрий початок гри не змусив чернігівських дівчат скласти зброю. Ще до перерви вони не тільки відновили статус-кво, але й вийшли вперед. Як не старалася голкіпер номінальних господарок Ірина Саніна, але з «пострілами» Ольги Мелконянц, Наталії Боярової та Олександри Романів вдіяти нічого не змогла.

Змарновані моменти
Безперечно, футболісткам «Житлобуда», які примудрилися так легко втратити здобутий гандикап, у роздягальні дісталося від наставника Олега Рубана. З початку другої половини зустрічі «чорно-білі» понеслися до чужих воріт, тоді як суперниці відповідали небезпечними контрвипадами. За двадцять хвилин обома командами було змарновано не одну гарну можливість для взяття воріт.

Повернення переваги
Нарешті на 65-й хвилині Фортуна посміхнулася Галині Михайленко, яка вийшла на заміну ще в першому таймі. Завдяки активності свого форварда харків’янки зрівняли рахунок, а трохи пізніше, коли за справу взялася нападаюча молодіжної збірної України Таїсія Нестеренко, знову схилили шальки терезів на свій бік − 4:3.

Миттєва відповідь
Ті, хто вважав, що інтрига зведена нанівець, помилялися. Відновивши гру, підопічні Валерія Третьякова організували атаку, яку результативно завершила Юлія Корнієвець. Останню, до речі, тренер кинув до бою кількома хвилинами перед тим. 

Крапка від «джокера»
Крапку в цьому трилері було поставлено незадовго до закінчення основного часу. Знову спрацював «джокер» Рубана − Михайленко. Вп’яте змусивши капітулювати Катерину Константинову, Галина залишила за харківським клубом статус володаря Кубка України. Почесний трофей переможницям вручали перший віце-президент ФФУ Олександр Бандурко та технічний директор федерації Василь Заброда.

«Житлобуд-1» (Харків) − «Легенда» (Чернігів) − 5:4
Голи: 1:0 Мозольська (3), 2:0 Татаринава (8), 2:1 Мелконянц (18), 2:2 Боярова (26), 2:3 Романів (38), 3:3 Михайленко (65), 4:3 Нестеренко (76), 4:4 Корнієвець (77), 5:4 Михайленко (89). 
«Житлобуд-1»: Саніна, Титова, Андрущак, Ващенко, Татаринава, Головко, Нестеренко, Мозольська, Сухорукова, Дятел, Бажан (Михайленко, 35).
«Легенда»: Константинова, Ігнатович, Мільчевська, Боярова, Станкевич, Сєрова, Крилова, Романів, Мелконянц (Фесюк, 66), Жданова, Новарчук (Корнієвець, 69).
Попередження: Ващенко (78), Михайленко (90+1).

Костянтин Паткевич

ФФУ

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19
Футбол | 03 мая 2024, 22:23 1
Украина узнала соперников в отборочном раунде Евро-2025 U-19

Команда Михайленко попала в группу с Нидерландами, Словенией, Казахстаном

Шестеро детей травмированы. Авиабомбой поврежден зал карате в Дергачах
Футбол | 04 мая 2024, 06:25 3
Шестеро детей травмированы. Авиабомбой поврежден зал карате в Дергачах

Террористы из рф творят террор, повреждая спортивную инфраструктуру

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.