Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 декабря 2016, 21:19
3316
5

Василий КРАВЕЦ: «Я за Россию? Это абсурд!»

Защитник «Карпат» не будет осуждать игроков, которые выступают в России

| Обновлено 01 декабря 2016, 21:19
3316
5
Василий КРАВЕЦ: «Я за Россию? Это абсурд!»
Захисник «Карпат» Василь Кравець звернувся до Інформаційного центру клубу з проханням розтлумачити його слова і позицію щодо російського питання, яке виникло під час масштабного інтерв’ю. Зокрема, йшлося про те, як карпатівець ставиться до українських футболістів, які зараз виступають у Росії. 
 
«Мені трохи важко психологічно, бо багато людей не вірно зрозуміли мої слова. Я львів’янин, українець, патріот своєї землі і своєї держави. Спілкуюся тільки українською мовою. У мене не може бути непатріотичної позиції апріорі. Хтось вже сказав, що я за Росію. Та це абсурд! І я, і мої партнери по команді неодноразово допомагали нашій армії, яка веде боротьбу проти російського агресора. Можу запевнити усіх, що я ніколи і ні за яких обставин не гратиму в Росії. Але хто я такий, щоб судити інших? Я говорив про тих футболістів, які зараз грають в Росії. Судити їх я не буду – це їхній вибір. Очевидно, так склалася їхня кар’єра, так склалася їхня доля. Олег Лужний говорив, що нехай вони сюди не повертаються. Олег Лужний більше в житті за мене побачив, може йому видніше. Я ж лише починаю свою кар’єру і формую свій світогляд» – сказав Василь. 
 
«Окрім цього я б хотів додати до сказаного про Василя Леськіва, свого першого тренера. На жаль, не все те, що я говорив потрапило в Інтернет. Я так само згадував Андрія Гайдука та Олега Гараса, які доклалися до мого виховання та становлення. Щиро вдячний їм за турботу та роки навчань. Я не можу про них забути чи не згадати, адже на рівні з Василем Леськівом, вони допомогли мені пробитися у великий футбол» – підсумував Василь Кравець.
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
M-E-S-S-E-R
Гадаю, гравцям, що виступають в російській федерастіїї, - насRати на "нєосуждєніє" Василя Кравця....
Lawyer
Васильку, Васильку - ти є типовим ...
Може колись "уеду жить в Лондон", хто знає. У захваті від рашинської попси?
osa110
Запитуєш, хто ти ? Безхребетний слизняк з курячими мізками. Можливо хоч це зрозумієш?